Twee Volvo FH 460 6x2 trekkers voor Schreuders Handel en Transport

Twee Volvo FH 460 6x2 trekkers voor Schreuders Handel en Transport
06-10-2015 11:16 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BRAKEL - Met de ingebruikname van twee Volvo FH 460 6x2 Globetrotter trekkers komt het totale aandeel Volvo-trucks bij Schreuders Handel en Transport B.V. op tien. De keuze voor de Volvo FH is ingegeven door veiligheid, zuinigheid en innovaties zoals Volvo Dynamic Steering. De trucks werden geleverd door Volvo Trucks-dealer Volvo Group Truck Center Gorinchem.

Schreuders Handel en Transport B.V. uit Brakel bestaat al bijna 65 jaar en heeft zich gespecialiseerd in het transport van vervuilde grond. Daarnaast is het bedrijf actief in het transport van materialen bestemd voor de grond- weg- en waterbouw en siermaterialen voor de particuliere markt.

Bart Schreuders, directeur: “Onze specialisatie is 20 jaar geleden ontstaan. Het is een activiteit waar we belangrijke toegevoegde waarde kunnen bieden. Zo zijn we VCA* gecertificeerd, zorgen we voor een geleidebiljet voor onze opdrachtgevers en zorgen we ervoor dat onze chauffeurs opgeleid zijn voor dit werk.” Alle trucks van Schreuders Handel en Transport B.V. zijn voorzien van een gekeurde overdrukunit, die voor iedere soort sanering wordt uitgerust met het gewenste filter. De kippers en kiptrailers zijn vloeistofdicht.

Ook de twee nieuwe Volvo FH 6x2 trekkers zijn geschikt voor het transport van vervuilde grond. Extra is de mogelijkheid van de trucks om ‘de grond te ruiken’. Komt de samenstelling niet overeen met het filter, dan krijgt de chauffeur een signaal en moet hij de werkzaamheden stilleggen. “Bij ons is het veiligheid voor alles. Dat begint bij de overdrukcabine, maar de chauffeurs worden bijvoorbeeld ook ieder jaar medisch gekeurd en bijgeschoold. Daarnaast vind ik het van belang dat ons wagenpark ook schoon en zuinig is. Volvo Trucks past perfect in dat plaatje. Niet voor niets hebben we nu tien Volvo’s in ons wagenpark. De trucks zijn veilig en zijn voorbereid op hun taak. Daarnaast biedt het merk belangrijke innovaties, zoals Dynamic Steering. Het ontlast onze chauffeurs in belangrijke mate”, verklaart Bart Schreuders.

Belangrijk voordeel van Volvo vindt Bart Schreuders ook de samenwerking met de dealer. “Je moet het echt samen doen en dat gevoel heb ik bij Volvo Group Truck Center Gorinchem volledig. Ze staan voor ons klaar wanneer we ze nodig hebben.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden