Boekestijn Transport Polen verhuisd naar nieuwe locatie

Boekestijn Transport Polen verhuisd naar nieuwe locatie
06-10-2015 09:45 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

DE WESTEREEN - Recentelijk heeft Boekestijn Transport Polen, met een feestelijke opening, haar verhuizing naar een nieuwe locatie gevierd.

De nieuwe locatie is de volgende stap voor Boekestijn Transport Polen, dat sedert 1999 gevestigd is in Polen. Door de toenemende vraag van klanten is er nu weer ruimte voor verdere groei om de ambities van Boekestijn Transport in Polen te realizeren.

In de laatste jaren is het team van collega’s binnen Boekestijn Transport Polen gegroeid naar 35 werknemers. Op de nieuwe locatie is ruimte om door te groeien naar 50 werknemers.

Naast de kantoren biedt de nieuwe locatie ook mogelijkheden voor cross-docking en warehousing met een warehouse van 1.000m2. Dit is voornamelijk ter ondersteuning van het intermodale verkeer tussen de UK, Benelux & Polen, Rusland en verder naar het oosten. De intermodaal business unit is gestart in het begin van 2014, en kent een sterke groei waardoor er nu al meer dan vijftien trucks dagelijks ter ondersteuning van het intermodale verkeer rijden in de regio’s Poznan en Wroclaw.

Tijdens de feestelijke opening heeft Boekestijn Transport Polen geld opgehaald en gedoneerd aan het goede doel: Bardziej Kochani. Dit is een goed doel dat zich richt op het beter accepteren van kinderen met down syndroom in de maatschappij. Het totaal bedrag wat is opgehaald is verdubbeld door Boekestijn Transport Polen tot 5.000 euro. Deze donatie komt volledig ten goede komt aan Bardziej Kochani.

 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,469

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden