Clicky


Nieuwe DAF FT FX 460 Super Space Cab voor Worm Transport

Nieuwe DAF FT FX 460 Super Space Cab voor Worm Transport
05-10-2015 14:51 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [CE]

LATHUM - Afgelopen zaterdag is er een nieuwe auto aan het wagenpark van Worm Transport toegevoegd. Op deze mooie zonnige zaterdag werd de DAF FT XF.460 Super Space Cab afgeleverd aan Leo, Wim en Niels van Worm Transport te Lathum. De DAF XF 105 uit 2008 was inmiddels ruim de één miljoen kilometer gepasseerd. Het werd tijd voor een nieuwe trekker.  Er is gekozen voor de ‘’Bakker Winner Edition’’. Een gelimiteerde oplage ter aangelegenheid van de ‘’DAF dealer van het jaar’’ behaalde titel door de Bakker Bedrijfswagen Groep.

Predictive cruise control, luchtgeveerde cabine, luchtgeveerde vooras, volledig lederen interieur, alcoa dura bright velgen en LED verlichting zijn enkele opties waardoor de ‘’Winner Edition’’ bij Worm Transport erg in de smaak viel. Er is niet alleen gekozen voor de Winner Edition vanwege de uitvoering, het gaat hier om het totaal pakket. Een scherp reparatie en onderhoudstarief, goede service en een betrouwbare organisatie zijn enkele factoren waardoor Worm Transport heeft gekozen voor de Winner Edition bij de Bakker Bedrijfswagen Groep.

Chauffeur Niels Raaijman nam de sleutels met heel veel plezier in ontvangst! Hij ging er zondag direct mee naar Zwitserland en inmiddels is Niels de negenhonderd kilometer al gepasseerd.