Clicky


Vier Renault Truck T-Drives voor Heystee Transport en Expeditie BV

Vier Renault Truck T-Drives voor Heystee Transport en Expeditie BV
05-10-2015 09:51 | Renault | auteur Redactie [CE]

NEDERHORST DEN BERG - Heystee Transport en Expeditie BV heeft onlangs vier Renault-trucks aangeschaft. Het betreft Renault Trucks T-Drive waarvan twee 4x2 met 430 pk en twee 4x2 met 460 pk. Vooral de scherpe en vaste exploitatiekosten van het T-Drive concept en het design van de truck waren voor Heystee redenen om voor Renault Trucks te kiezen. De voertuigen werden geleverd door Volvo Group Truck Center Almere.

Heystee Transport is gespecialiseerd in volume en groupage transporten van en naar Oostenrijk, Slovenië en Kroatië. Persoonlijke zorg en optimale service zijn voor het bedrijf belangrijk. De recent aangeschafte Renault Trucks T-Drive 4x2 trekkers beschikken over 430 of 460 pk. De voertuigen worden ingezet voor internationaal transport richting Engeland of rijden voornamelijk in de nationale distributie. Een van de voertuigen is aangeschaft als vervanging.

“Zowel het design van het in- als exterieur van de Renault Trucks T heeft ons zeer positief verrast. Het design is bijzonder en wij waarderen dat. De voertuigen hebben een makkelijke in- en uitstap en zijn fijn te bedienen. Groot voordeel van het T-Drive concept is dat wij één vaste prijs per maand betalen en niet voor verrassingen komen te staan”, verklaart Harrie Heystee, directeur van Heystee Transport en Expeditie BV.

Het gaat om de speciale T-Drive 36 maanden operational lease uitvoeringen inclusief een WA- en volledige casco verzekering. Ook alle voorgeschreven reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zijn inbegrepen. Daarnaast beschikken de voertuigen over Optifleet: Renault Trucks’ brandstofbesparende wagenparkbeheersysteem.

Renault Trucks T-Drive concept
Met de Renault Trucks T-Drive biedt Renault Trucks Nederland naast een laag brandstofverbruik en lage exploitatiekosten ook een totaaloplossing voor scherpe vaste exploitatiekosten. Het aanbod is transparant en overzichtelijk. Geen kleine lettertjes, geen risico en geen onverwachte kosten, maar letterlijk ‘de perfect tool’ voor het werk.