Clicky

 
Transport Online - Wensink Mercedes-Benz levert nieuwe Actros 2745L VLA aan Wielsma Internationale Autoservice

Wensink Mercedes-Benz levert nieuwe Actros 2745L VLA aan Wielsma Internationale Autoservice

Wensink Mercedes-Benz levert nieuwe Actros 2745L VLA aan Wielsma Internationale Autoservice
01-10-2015 14:02 | Mercedes-Benz | auteur Redactie [CE]

APELDOORN - Wielsma Internationale Autoservice nam onlangs een nieuw bergingsvoertuig in gebruik, een Mercedes Actros 2745L VLA. De Mercedes-Benz Actros werd geleverd door Wensink Mercedes-Benz. De grote en toonaangevende Mercedes-Benz-dealer heeft sinds een aantal jaar een prettige samenwerking met Wielsma Internationale Autoservice uit Apeldoorn.

Joost Laponder, verkoopleider trucks rayon midden van Wensink Mercedes-Benz is erg content met de levering aan Wielsma. "Onze samenwerking met Wielsma is erg goed en wij zijn dan ook blij met de levering van de Actros 2745L VLA. Als organisatie streeft Wielsma naar kwaliteit en service. Dat aspect staat bij Wensink én Mercedes-Benz eveneens centraal. De slogan: ‘trucks you can trust’, sluit hier dan ook naadloos op aan. Wij wensen Wielsma veel comfortabele en veilige kilometers toe!"

Wytze Wielsma: "Vanaf de introductie van de nieuwe Actros ben ik enthousiast over de uitstraling en de prestaties. De Wensink organisatie heeft veel overeenkomsten met ons bedrijf: correct, duidelijke afspraken en dienstverlenend. De aanschaf van onze Actros bevestigt het vertrouwen in Wensink."

Dynamisch bergingsbedrijf
Wielsma Internationale Autoservice is gestart in 1964 en houdt zich uitsluitend bezig met het bergen en repatriëren van vrachtwagens, touringcars en getrokken materieel zowel binnen Nederland als grensoverschrijdend. Vanuit de 24 uurs alarmcentrale worden bergers en bergingsvoertuigen aangestuurd en beschikt men over een (internationaal) netwerk van bergers voor deze specifieke dienstverlening.

Het dynamische bergingsbedrijf beschikt over een uiterst geavanceerde bergingsvloot, waaronder speciale diepladers en extra zware bergingskranen op haar bergingsvoertuigen. Daarnaast is specifiek in de dienstverlening opgenomen de mogelijkheid tot inzet van vervangende trekkers. Hierdoor is het in veel gevallen mogelijk dat de vervoerder alsnog de goederen op de juiste locatie en tijdstip kan leveren.

Foto's

 • J.Roeland
  Wolter Koops
 • J.Roeland
  SCHAVEMAKER
 • J.Roeland
  VAN VELDHUIZEN
 • J.Roeland
  RENÉ LAMMERS
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden