Clicky


Nieuwe DAF FAN CF voor Postma Gauw

Nieuwe DAF FAN CF voor Postma Gauw
01-10-2015 09:32 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

GAUW - Afgelopen week heeft Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels van deze mooie DAF FAN CF afgegeven aan Postma Gauw. Een veelzijdig bedrijf omdat Postma Gauw zowel een diervoeder groothandel bezit maar ook een begrip is in Sneek met een prachtige bloemenwinkel!

Deze DAF CF wordt voornamelijk ingezet voor de Fouragehandel Postma Gauw, al sinds 1960 een prachtig familiebedrijf! Van een kleine fouragehandel is het bedrijf uitgegroeid tot een fouragehandel die alles levert wat de boer nodig heeft. Zo vervoert Postma Gauw onder andere mengvoeders, enkelvoudige voeders, ruwvoer, veevoer mineralen, strooisels en meststoffen. Kortom een familiebedrijf dat na 52 jaar nog steeds in beweging is en inspeelt op de actuele vragen, korte lijnen heeft en persoonlijke betrokkenheid. Een prachtig bedrijf welke vrijwel alles op voorraad heeft, en dus een snelle levering!

Bij een bedrijf als Postma Gauw past dan ook een energiezuinige DAF FAN CF welke op maat gemaakt is voor deze fouragehandel, stoer, elegant en uiteraard ook functioneel. De ruimte tussen het voorruit en grille biedt alle ruimte waardoor de bedrijfsnaam Postma Gauw prachtig tot uiting komt. De stalen en gegalvaniseerde bumper kan tegen een stootje.

En de slimme vormgeving optimaliseert de motorkoeling, en is eveneens voor een gunstig brandstofverbruik. Voor de chauffeur begint het comfort al bij instappen. Dit gaat bij deze DAF CF zeer gemakkelijk dankzij de unieke lage cabinevloer en de trapsgewijs opgestelde treden, die zelfs opstaande randen hebben om beschadigingen te voorkomen. De DAF CF heeft fraai vormgegeven koplampen, en de geïntegreerde LED Day Time Running Lights zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid overdag.

De DAF CF is uitgevoerd met een praktische ultraruime Space Cab met ongeëvenaarde stahoogte van 2 meter 23.  De cabine biedt de ideale werkomgeving, met comfort, veiligheid en gebruiksgemak. De DAF CF heeft een optimale toegankelijkheid, zitpositie en bediening welke bijdragen aan het hoogste rijcomfort. En het klimaatsysteem zorgt voor optimale luchtcirculatie wat het comfort compleet maakt. Ook ondersteunt de DAF Performance Assistant de chauffeur bij het zo zuinig mogelijk rijden met minimale inspanning.

De truck is voorzien van kabel containerinstallatie welke opgebouwd is door Krijgsheld. Hiermee is het voertuig flexibel inzetbaar. De opgebouwde luchtcompressor maakt het mogelijk om het veevoer bij de boer in de silo te blazen. Al met al een prachtige machine waar de familie trots op mag zijn!

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV