DPDgroup breidt Pickup netwerk uit tot een van de meest fijnmazige in Europa

DPDgroup breidt Pickup netwerk uit tot een van de meest fijnmazige in Europa
30-09-2015 15:33 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BEST - DPDgroup heeft zijn Pickup netwerk uitgebreid tot 20.000 punten en is nu beschikbaar in 13 landen in Europa. Met onder andere 3000 Pickup punten in Spanje en het Verenigd Koninkrijk en 1500 in Nederland en België woont nu 95% van de populatie in Europa binnen 15 minuten van een Pickup punt.

Pickup van DPD is daarmee een van de meest fijnmazige PUDO (Pick-Up and Drop-Off) netwerken in Europa. Merken die onder de DPDgroup vallen, DPD, Chronopost, SUER, en Interlink Express, kunnen hun klanten hierdoor een uitermate effectieve bezorgservice bieden.

Omdat de ‘last-mile’ een van de belangrijkste punten is van de bezorging, blijft DPDgroup innoveren met oplossingen aangepast aan de behoeftes van de ontvanger. Momenteel test DPDgroup in Frankrijk Pickup Stations, een netwerk van automatische lockers voor zowel het ophalen als het wegbrengen van pakketten.

Er zijn momenteel 300 Pickup Stations operationeel in Frankrijk die ieder 100 pakketten per dag kunnen verwerken en 24 uur per dag open zijn. Bovendien worden er Pickup Stores getest, die ook 100 pakketten per dag kunnen verwerken. Pickup Stores zijn de vinden op drukke locaties zoals treinstations en winkelcentra, waar ontvangers ook andere producten en diensten kunnen vinden. Zo kunnen ontvangers onderweg naar huis het pakketjes ophalen.

De volgende stap in het Pickup netwerk van DPDgroup is de uitrol van Pickup punten in Polen en de uitbreiding van 800 ophaalpunten naar 2000 punten in Rusland in 2016.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,473

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden