Transport Online - Ron Louwerse nieuwe directeur Rotterdam The Hague Airport

Ron Louwerse nieuwe directeur Rotterdam The Hague Airport

Ron Louwerse nieuwe directeur Rotterdam The Hague Airport
30-09-2015 14:24 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie [CE]

ROTTERDAM/DEN HAAG - Ron Louwerse wordt de nieuwe directeur van Rotterdam The Hague Airport. Hij vervangt Roland Wollondeck na 32 jaar als baas van het vliegveld. Louwerse was voorheen werkzaam als directeur Safety, Security and Environment bij Schiphol. Wollondeck vertrekt op zijn beurt naar Schiphol als adviseur van de Raad van Bestuur. Louwerse treedt aan per 1 februari 2016.

Wollondeck is 32 jaar lang directeur geweest van het vliegveld. Toen hij begon zag alles er nog niet zo rooskleurig uit als nu, vertelt hij op de website van het vliegveld. "De luchthaven die ik aantrof was zwaar verliesgevend. Wij zochten naar een stabiele basis voor het vliegveld." Toen Wollondeck begon was het namelijk nog allesbehalve zeker dat het vliegveld zou blijven bestaan.

Onder leiding van Wollondeck groeide het vliegveld tot wat het vandaag is, een immer groeiende luchthaven die vliegt op ruim veertig Europese bestemmingen en dit jaar een groei in het aantal passagiers had van 5,9%. Jaarlijks komen er ongeveer 1,7 miljoen passagiers op het vliegveld.

Wollondeck wordt na drie decennia opgevolgd door Louwerse, ook geen onbekende in het wereldje. Hij werkte al in verschillende functies bij Schiphol en daarvoor bij de politie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,684
Diesel1,266

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions