Clicky


Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing behaalt IFS Logistics certificaat

Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing behaalt IFS Logistics certificaat
29-09-2015 09:28 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HELMOND - Kwaliteit staat altijd voorop bij Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing. Hierin blijft het bedrijf continu investeren en innoveren. Onder andere door het implementeren van omvangrijke kwaliteitsnormen. Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing is – als een van de weinige transport- en opslagbedrijven - in het bezit van de MVO Prestatieladder Niveau 3, FORS Transport for London en SKAL voor biologische goederen. Eind juli behaalde het bedrijf bovendien met goed resultaat opnieuw het ISO 9001:2008 certificaat, dat weer voor een periode van drie jaar is toegekend.

Enige tijd geleden groeide ook de wens om de voedselveiligheid in transport en opslag zo optimaal mogelijk te kunnen borgen. Hiervoor was Van den Broek al in het bezit van het ISO 22000 certificaat. Maar de internationaal geaccrediteerde norm IFS (International Featured Standards) Logistics sluit nog beter op de bedrijfsprocessen van Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing aan.

Deze norm geniet internationale erkenning en is een waar visitekaartje voor het bedrijf. Gelijktijdig met de ISO 9001:2008 audit heeft de audit voor IFS Logistics plaatsgevonden, en met succes. Vorige week mochten de directie en medewerkers van Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing het certificaat met de mooie ‘higher level’ score van 95% in ontvangst nemen.

Directeur- mede eigenaar Karel van Rooij: "Met de implementatie van IFS Logistics hebben we een weloverwogen keuze gemaakt voor een norm die uitstekend aansluit bij onze bedrijfsprocessen. De voedselveiligheid was bij Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing al geborgd, onder andere door het ISO 22000 certificaat, maar we voelden de behoefte om onze werkwijze en procedures nog meer kracht bij te zetten. Uiteindelijk zijn we als directie trots op het certificaat en op al onze medewerkers, die zich dagelijks inzetten om de kwaliteit te leveren die onze stakeholders van ons mogen verwachten! Zo bewijst Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing opnieuw "een logische keuze" te zijn."