Transport Online - Vrouw overleden na verkeersongeval op N381

Vrouw overleden na verkeersongeval op N381

Vrouw overleden na verkeersongeval op N381
25-09-2015 17:33 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

BEILEN/WESTERBORK - Bij een verkeersongeval op de Provincialeweg N381 tussen Westerbork en Beilen is vrijdagochtend een 74-jarige vrouw uit Ter Apel om het leven gekomen, meldt de politie. De vrouw, die samen met haar 41-jarige zoon uit Ter Apel in een rij auto’s stond, werd door een andere auto van achteren aangereden.

Deze auto werd bestuurd door een 63-jarige man uit de gemeente Coevorden. Door de harde klap van de aanrijding belandde de auto met de vrouw en de zoon in een naastgelegen sloot. Na deze aanrijding botste de auto van de 63-jarige tegen enkele andere auto’s. Uiteindelijk raakten zeven andere auto’s betrokken bij het ongeval.

De vrouw zat bekneld in de auto en zij bleek zeer ernstig gewond. Zij werd uit haar benarde positie bevrijd en met spoed naar het UMC in Groningen gebracht. Daar mocht alle medische hulp niet meer baten. De vrouw overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

De zoon werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Ook enkele andere betrokken mensen werden op de plek van het ongeval medisch onderzocht. Uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De N381 is tot ongeveer 13.30 uur afgesloten geweest. Het verkeer werd zodoende enkele uren lang omgeleid. De politie heeft meerdere getuigen van de aanrijding gesproken. De 63-jarige werd na het ongeval aangehouden. De man wordt ervan verdacht een aanrijding te hebben veroorzaakt waarbij de vrouw om het leven is gekomen. De politie heeft een uitgebreide rapportage en analyse van het ongeval gemaakt.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions