Clicky


Nieuwe MAN voor Bredenoord Aggregaten Verhuur BV

Nieuwe MAN voor Bredenoord Aggregaten Verhuur BV
25-09-2015 15:12 | M.A.N. | auteur Redactie [FE]

APELDOORN - Onlangs is een nieuwe MAN TGX 18.520 4x2 trekker afgeleverd bij Bredenoord Aggregaten Verhuur b.v. te Apeldoorn. Deze trekker is voorzien van de nieuwe D38 motor met een cilinderinhoud van 15,2 liter, het vermogen bedraagt 520 PK in combinatie met een koppel van 2.500 Nm. Dit hoge koppel is al bij 930 omwentelingen volledig beschikbaar. De auto is volledig ADR uitgevoerd.

Verder is de vrachtwagen uitgerust met alle mogelijke brandstof besparende opties zoals de APM compressor, deze wordt ontkoppeld zodra het luchtdruk systeem op druk is hierdoor vraagt deze geen vermogen meer. Ook is de vrachtwagen voorzien van Efficiënt Cruise, deze cruise control houdt via een GPS verbinding rekening met het landschap, hierdoor wordt de ideale rijstrategie bepaald voor het rijden op zowel hellingen als afdalingen.

Tevens is deze vrachtwagen, net als de andere MAN’s bij Bredenoord, uitgerust met het MAN telamatics systeem waardoor niet alleen een perfecte rijstijlanalyse kan worden gemaakt maar waardoor ook een optimaal onderhoud schema kan worden gerealiseerd, dit alles resulteert in een laag TCO.

Voor een optimaal comfort is de auto onder andere uitgerust met een lucht geveerde vooras, adaptive cruise control, intarder, Xenon verlichting, geïntegreerd navigatie systeem etc. etc.

De auto wordt door Bredenoord ingezet voor het vervoer van aggregaten naar festivals, beurzen en tevens voor het vervoer tussen de inmiddels vijf vestigingen van het Apeldoorns bedrijf.

Foto's

  • Vydraulics
    Vydraulics