Transport Online - Nieuwe DAF XF Euro 6 Super Space Cab voor Lintex Transport

Nieuwe DAF XF Euro 6 Super Space Cab voor Lintex Transport

Nieuwe DAF XF Euro 6 Super Space Cab voor  Lintex Transport
25-09-2015 14:55 | DAF | auteur Redactie [CE]

DORDRECHT - Bij Lintex Transport is de combinatie van transport/dienstverlening één van de belangrijkste pijlers van de onderneming. Leen van de Linden, directeur, stelt dan ook: “Als je een perfecte dienstverlening wilt, moet je zorgen dat het transport daar vlekkeloos bij aansluit, en de DAF XF is daarbij een uitstekende combinatie”. Hein van der Sar, Account manager bij BEST Trucks, overhandigde onlangs de nieuwe DAF XF.

De nieuwe DAF XF 440 FTG Super Space Cab 6x2 trekker is uitgevoerd met de zuinige en krachtige 10,8 liter PACCAR MX 11 motor en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. Het imposante front, de karakteristieke grill met gegalvaniseerde stalen bumper met koplampen, uitgevoerd in onbreekbaar Lexan geven de XF een imposante uitstraling. Het cabine interieur, met automatische temperatuurregeling en airconditioning, is volledig toegespitst op de veiligheid van de chauffeur en voorzien van: Adaptive Cruise Controle, Forward Collision Warning, Lane Departure Warning System, Electronic Vehicle Stability Control-System en Advanced Emergency Braking System. De DAF Driver Performance Assistant ondersteunt de chauffeur bij het zo zuinig mogelijk rijden.

DAF’s unieke ‘Silent-mode’. De XF is uitgerust met de ‘Silent-mode’, waardoor ’s avonds, ’s nachts of in de vroege ochtend de producten gelost kunnen worden in gebieden waar geluidsbeperkingen gelden. Doordat het geluidsniveau minder wordt dan 72 dB(A), is certificering als ‘QuietTRUCK’ mogelijk.

Het moderne transportbedrijf in Dordrecht, met 45 gemotiveerde medewerkers, 33 trekkende éénheden en 54 eigen trailers, verzorgt complete transportopdrachten door heel Europa en is gespecialiseerd in ‘one way trucking’ en regionaal transport van zeecontainers van en naar de Rotterdamse en Antwerpse havens.

Lintex Transport is meer dan transport alleen. Zij beschikken over op- en overslagcapaciteit van ruim 1500 m2 met 4 dockshelters, een zware containerheftruck en een drietal heftrucks in verschillende hefgradaties, en bieden aan de klant de mogelijkheid om een zestal reefers aan te sluiten, waardoor de containers dag en nacht op de juiste temperatuur blijven draaien. Lintex Transport is huisvervoerder van verschillende (inter)nationale expediteurs. Ook het bevoorraden van cruiseschepen behoort tot één van de specialiteiten.

Het zo optimaal mogelijk adviseren en het leveren van een perfecte service is voor BEST Trucks vanzelfsprekend. Het onderhoud aan de vloot wordt door Lintex Transport zelf verzorgd, waarbij gebruik gemaakt wordt van originele DAF onderdelen. De exclusieve kosteloze chauffeurstraining van een dag (Het Nieuwe Rijden code 95) door een kwaliteitsverkeersschool spreekt Leen van der Linden geweldig aan.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions