Clicky


Durwen introduceert hydraulische reachvorken

Durwen introduceert hydraulische reachvorken
25-09-2015 09:31 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

'S-HERTOGENBOSCH - Op de Vakbeurs Logistica, dat van 10 tot en met 13 november wordt gehouden in de jaarbeurs Utrecht, introduceert Durwen Benelux een  nieuwe generatie hydraulische reachvorken, de Durwen TGZ.

Reachvorken worden  ingezet bij wisselende  lastdieptes, dubbeldiep opslag maar vooral bij het eenzijdig laden en lossen van vrachtwagens, naast een tijdsbesparing van gemiddeld 30 procent, is het voordeel ook van kleinere werkoppervlak naast de heftruck een groot voordeel. De vrachtwagen is sneller gelost en de heftruck is vrij voor andere werkzaamheden.

Deze nieuwe generatie  Durwen TGZ  reachvorken is standaard voorzien van een massieve vorkpunt en eenvoudig bereikbare hydraulische aansluitpunten. Leverbaar in capaciteiten van 2,0 tot 5,0 ton met zowel één of twee cilinders per vork. De gehele bodem is van 2 mm slijtvaststaal  en heeft standaard een vervangbare slijtstrip onder de vorkpunt, optioneel is zes milimeter leverbaar.  Durwen kan deze reachvorken ook combineren met de diverse vorkenverstellers en vorkenspreiders die men in het leveringsprogramma heeft. 

Durwen is een Duitse fabrikant van heftruck voorzetapparatuur gevestigd in het duitse Plaidt (nabij Koblenz) met als Benelux importeur Durwen Benelux in ’s-Hertogenbosch en levert een totaal gamma aan heftruck voorzetapparatuur.