Transport Online - Wetering viert 60-jarig jubileum groots (+foto's)

Wetering viert 60-jarig jubileum groots (+foto's)

Wetering viert 60-jarig jubileum groots (+foto's)
24-09-2015 16:33 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [CE]

HEESCH - Zestig jaar geleden begonnen als kleine transportonderneming, maar nu is Wetering een groot bedrijf met veel verschillende werkzaamheden. Jos van der Wetering en zijn broer Hans vierden afgelopen weekend het zestigjarige jubileum. Transport Online had een interview met Jos van der Wetering.

Hoe is Wetering zestig jaar geleden begonnen? “Mijn vader is begonnen met één kieper. Het was toen een klein transportbedrijf. Nu zijn we vooral bezig met wegenbouw. Het bedrijf is echt uitgegroeid tot een transport- en bouwbedrijf.”

“Ik werk hier nu al 41 jaar en mijn broer 37 jaar. Natuurlijk zijn er dipjes, maar het bedrijf is altijd blijven groeien. Het loopt nu erg goed, daarom hadden we ook een groot feest.”

Zaterdag 19 september werd het jubileumfeest gevierd. Jos: “Het was een mooi feest. We hebben het buiten gevierd, als een soort open dag voor genodigden. We hebben alle machines terug naar ons terrein gehaald en die hebben we tentoongesteld. Daarnaast stonden er een paar feesttenten, er waren hapjes en drankjes van een cateraar. Het was erg gezellig en geslaagd.”

“Wij hebben niet bijgehouden hoeveel mensen er waren, maar volgens de cateraar zijn er 900 mensen langsgekomen zaterdag.”

Tijdens het jubileumfeest stelde Wetering haar materieel tentoon. Hieronder een kleine sfeerimpressie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,326

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions