Distrilog Group wint voor de tweede keer in drie jaar de Trends Gazellen Transport & Logistics voor grote bedrijven

Distrilog Group wint voor de tweede keer in drie jaar de Trends Gazellen Transport & Logistics voor grote bedrijven
24-09-2015 08:57 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [CE]

BORNEM (BELGIË) - Dinsdagavond 22 september reikten Transportmedia, Easyfairs en Trends TOP de Gazellen Transport & Logistics 2015 uit aan de snelst groeiende bedrijven uit de sector. In de categorie grote ondernemingen kwam Distrilog Group als winnaar uit de bus. De uitreiking werd gebaseerd op de gerealiseerde groei tussen 2009 en 2013.  Het is de tweede keer in drie jaar dat Distrilog deze eer toekomt.

Distrilog Group is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd op het beheren van de volledige supply chain in eigen beheer met een duidelijke focus op : doe-het-zelf, FMCG en automotive consumables.

Distrilog stelt vandaag meer dan 1100 werknemers tewerk in België verspreid over 8 logistieke sites, waarvan meer dan 280  chauffeurs.

“Het ontvangen van deze award is een pluim op de hoed van al onze medewerkers die ons de kans geven om onze groeistrategie aan te houden.  Een gezonde mix tussen organische groei en strategische overnames hebben ons tot op dit punt gebracht. Hoewel de logistieke sector niet altijd positief in het nieuws komt, blijven wij optimistisch. De tendens om de productie te optimaliseren en de complexiteit bij de logistieke dienstverlener te leggen biedt mogelijkheden.

Onze kracht ligt voornamelijk in het wegnemen van complexiteit door de combinatie van al onze diensten: logistiek, value added services en fijnmazige distributie. We zijn trots op wat we reeds verwezenlijkt hebben maar staan hier bewust niet te lang bij stil aangezien wij blijven inzetten op groei.  Zo verhuisden we dit jaar naar ons nieuwe hoofdkantoor langs de A12 en werd zowel vloot als warehousecapaciteit uitgebreid om onze ambitie kracht bij te zetten. Ook in 2016 openen we al zeker één additionele site van 25.000 m² en zijn we druk in de weer om onze structuur verder uit te bouwen om verdere groei te kunnen realiseren.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden