GEFCO Group neemt IJS Global over

GEFCO Group neemt IJS Global over
23-09-2015 11:33 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [CE]

COURBEVOIE - GEFCO Group heeft bekendgemaakt dat het IJS Global overneemt. GEFCO is een bedrijf gespecialiseerd in fabriekslogistiek. Het Nederlandse IJS Global is gespecialiseerd in lucht- en zeevaart. De overname is volgens de CEO's van beide bedrijven precies de ontwikkeling die ze zochten.

Het netwerk van IJS is van grote waarde voor GEFCO, dat maakt het bedrijf bekend in een statement over de overname. De aanwezigheid van IJS in China en Zuidoost-Azië en Amerika zorgt voor de ontwikkeling van GEFCO in die gebieden.

GEFCO denkt ook goed gebruik te kunnen maken van de transportlijnen die IJS heeft. Dit zegt voorzitter van de raad van bestuur GEFCO Luc Nadal erover: "De aankoop van IJS past precies in onze ontwikkeling. Wij kunnen onze positie als belangrijke partner voor internationale bedrijven versterken."

CEO van IJS Sjoerd van Loon is net zo positief over de samenwerking. "We zijn verheugd te gaan samenwerken met GEFCO. Ons gezamenlijke netwerk gaat bijdragen aan het verbeteren van onze dienstverlening."

Het hoofdkantoor van IJS is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf heeft ongeveer 500 mensen in dienst.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,464

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden