Vier nieuwe Mercedes-Benz trucks voor MDI logistics

Vier nieuwe Mercedes-Benz trucks voor MDI logistics
22-09-2015 13:33 | Mercedes-Benz | auteur Redactie [CE]

NIEUWLEUSEN - MDI logistics breidt uit met de aanschaf van 4 nieuwe Mercedes-Benz trucks. De investering in de nieuwe voertuigen sluit volledig aan bij het beleid tot verduurzaming en de vernieuwing van het wagenpark. Afgelopen week zijn de Mercedes-Benz trucks door Wensink Zwolle geleverd. In de komende periode worden de nieuwe vrachtwagens ingezet voor de uitbreiding van de distributie capaciteit in Nederland en België.

Binnen een paar maanden tijd heeft MDI logistics 8 nieuwe trucks besteld waarmee ze een belangrijke stap zetten in de verduurzaming en modernisering van het bedrijf. De nieuwste trucks in de vloot zijn de Euro 6-modellen van zowel Mercedes-Benz, Scania en DAF. Duurzaamheid staat hoog op de prioriteitenlijst van MDI logistics en ook van de klanten; samen lopen ze daarom graag voorop in deze ontwikkelingen.

Euro 6-trucks zijn erg efficiënt en zuinig en daarmee wordt investeren in duurzaamheid beloond met lagere operationele kosten. De duurzame en innovatieve motoren zijn schoon, krachtig, zuinig en voldoen aan de laatste milieu regelgevingen. In de nieuwe, maar ook in de huidige, vrachtwagens zijn de nieuwste generatie boardcomputers ingebouwd. Hierdoor is er real time track en trace informatie beschikbaar en doordat het systeem is aangesloten op het motormanagement geeft het ook informatie om nog efficiënter en zuiniger te rijden.

Voor de nieuwe trucks zijn ook nieuwe opleggers aangeschaft. Pacton trailers BV uit Ommen levert de nieuwe PACTON 3-assige, 1-as gestuurde, schuifzeilopleggers eind september. De opleggers worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen en componenten. De opleggers zijn voorzien van een Dhollandia achtersluit-laadklep, standaard 28mm hardhouten vloer, schuifzeilen van hoogwaardig dubbeldraads PVC zeildoek en een groot aantal 2-tons bindogen in het randprofiel. Hierdoor zijn de opleggers breed inzetbaar en geschikt voor het transport van verschillende soorten lading zoals fijnmazige pallet distributie en lengte transporten.

De nieuwe trucks en opleggers worden door De Kleine volledig voorzien van de MDI logistics huisstijl. Zo zijn ze goed herkenbaar op de wegen in heel de Benelux. Met deze investeringen zet MDI logistics weer een stap in de duurzame groei van het bedrijf.

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier