Clicky


Stand Thermo King en Frigoblock één grote ontdekking tijdens de BedrijfsautoRAI 2015

Stand Thermo King en Frigoblock één grote ontdekking tijdens de BedrijfsautoRAI 2015
22-09-2015 11:10 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [CE]

ROTTERDAM - Tijdens de BedrijfsautoRAI – van 20 t/m 24 oktober 2015 in de RAI Amsterdam – staat stand 02.320 in het teken van ‘ontdekken’. Het is dan ook de eerste keer dat Thermo King en Frigoblock hun krachten bundelen om de bezoeker de nieuwste oplossingen te tonen op het gebied van geconditioneerd transport.

Het samengaan van Thermo King en Frigoblock valt samen met de introductie van de nieuwe bedrijfscampagne van Thermo King Transportkoeling. Op het gebied van geconditioneerd transport staan de ontwikkelingen niet stil. Via de nieuwe pay-off “It’s a great discovery” neemt Thermo King Transportkoeling u graag mee op ontdekkingstocht. Op de BedrijfsautoRAI 2015 vindt de aftrap plaats van deze nieuwe campagne.

Thermo King en Frigoblock bieden samen oplossingen voor het vervoer van geconditioneerde goederen. Nu lijkt het op temperatuur houden van verswaren een koud kunstje. Echter, voor een optimale koudeketen - en dus een optimale kwaliteit van producten - komt meer kijken. Tijdens de BedrijfsautoRAI informeren wij u dan ook graag over vier belangrijke en actuele thema’s: milieu, pharma, voedselveiligheid en service. Deze presentatiesessies vinden gedurende de hele dag plaats op onze stand 02.320 in hal 2.

Jaarlijks smelt 52.000 km² ijs. Sinds 1975 stijgt de gemiddelde temperatuur wereldwijd tussen de 0,15 en 0,20°C per tien jaar. Geluidsoverlast veroorzaakt slapeloosheid en hoge bloeddruk. Zo maar wat voorbeelden van wereldwijde maatschappelijke issues. Thermo King en Frigoblock kiezen voor een gezamenlijke aanpak via innovatieve oplossingen. Zo zullen er in 2020 in diverse gemeentes zero-emmisions worden ingesteld. Met het nieuwe koudemiddel R-452A bent u nu al verzekerd van de oplossing voor de toekomst.
Ook op het gebied van stadsdistributie tijdens avonduren en ’s nachts ontzorgen wij u graag.
Binnen ons leveringsprogramma bieden wij meerdere koelunits die aan de PIEK regelgeving voldoen. Zowel single- als multi-temp.

Vanuit transport en logistiek zijn er veel vragen over Pharma en GDP. Tijdens de BedrijfsautoRAI vertellen wij u hoe het werkelijk zit. De GDP richtsnoer houdt in dat 70% meer volume geconditioneerd dient te worden vervoerd. Daarbij spelen traceerbaarheid en preventie een belangrijke rol.
Thermo King heeft een volledig elektrische aangedreven koelmotor ontwikkeld voor het lichtere bedrijfswagensegment. Deze unit is specifiek ontwikkeld voor de Pharmaceutische industrie en kan volledig blijven functioneren met uitgeschakelde voertuigmotor vanwege de hybride techniek. Tevens is de unit in extreme temperaturen getest om de kwaliteit van de medicijnen volgens GDP richtsnoer te waarborgen.
Speciaal hiervoor hebben wij in hal 2 een extra stand ingericht waar wij dit voertuig graag aan u laten zien. U kunt natuurlijk ook zelf even langs lopen: stand 02.101.

Wist u dat er per dag gemiddeld 2000 mensen een voedselvergiftiging oplopen? Tijdens onze presentatie-sessie ‘Voedselveiligheid’ staan we stil bij de partijen uit de voedselketen en natuurlijk wat de invloed is van temperatuur tijdens transport. Ook staan we stil bij de risico’s tijdens transport.

U weet inmiddels dat wij 24 uur en 7 dagen per week voor u klaar staan. In Nederland maar ook ver daarbuiten. Thermo King Transportkoeling heeft eigen servicevestigingen met monteurs die via ons CertiTech programma worden opgeleid tot ware experts. Dit betekent dat dagelijks de beste vaklui voor u klaar staan.
Daarnaast staat FlexiKool garant voor diverse mobiele serviceoplossingen: via servicebussen, servicetrucks en onze haal- en brengservice komen wij graag bij u aan huis.
Via onderhoudscontracten en originele onderdelen bent u gegarandeerd van een zorgeloos gebruik van uw koelmachine.

Naast de centrale thema’s zijn er diverse koelmachines te zien uit het Thermo King en Frigoblock assortiment. Uiteraard is uw vertrouwde contactpersoon aanwezig en is er gelegenheid kennis te maken met het hele team. Tevens is er iedere dag een werkplaatschef op de stand voor het verkrijgen van specifieke service-informatie. Ook op het buitenterrein komt u ons tegen.
Als lancering van onze nieuwe merchandiselijn zijn tijdens de BedrijfsautoRAI onze nieuwste soft shell jassen te bestellen. De jassen zijn op onze stand te passen en te bestellen.