Clicky

 
Transport Online - Group Joosen breidt uit in Antwerpen

Group Joosen breidt uit in Antwerpen

Group Joosen breidt uit in Antwerpen
22-09-2015 08:54 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [CE]

ANTWERPEN - Binnenkort kunnen vrachtwagenchauffeurs middenin het Antwerpse havengebied terecht bij Joosen Truck Parking om hun trekker, oplegger of vrachtwagencombinatie veilig achter te laten. Group Joosen breidt zijn huidige parkeerruimte in de Ordamstraat uit van 35 hectare naar 65 hectare.

“Met dit aanbod komen we tegemoet aan verschillende uitdagingen waaraan de wegvervoerder vandaag het hoofd moet bieden: onnodige ritten in de haven en een tekort aan beveiligde parkeerplaatsen in het havengebied. Bovendien kunnen chauffeurs dankzij dit aanbod proactief inspelen op de kilometerheffing die volgend jaar wordt ingevoerd”, licht CEO Kurt Joosen toe. 

Vanaf 1 december biedt Joosen Truck Parking 100 nieuwe parkeerplaatsen aan middenin de Antwerpse haven. De parking is 24/7 beveiligd en kan enkel betreden worden na een toegangscontrole. 

“Er zijn te weinig plaatsen in de haven waar een chauffeur zijn vrachtwagen met een gerust hart kan achterlaten”, vertelt Joosen. “Belangrijk is ook dat een chauffeur hier een lege container of oplegger kan afzetten, ondertussen een andere opdracht in het havengebied kan uitvoeren en later zijn container weer kan ophalen. Dit zal ongetwijfeld leiden tot een betere rittenplanning en de mobiliteit in de haven ten goede komen.”

“Nu rijden chauffeurs vaak met hun lege vrachtwagencombinatie naar huis om de volgende ochtend terug naar de haven te komen. Volgend jaar zal dat hun twee ritten met kilometerheffing kosten. Dan is het toch geen slecht idee om hier ’s ochtends zijn eigen auto te parkeren, zijn vrachtwagen op te pikken om hem aan het einde van de dag hier opnieuw te parkeren en met zijn auto naar huis te rijden?”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,068
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden