Clicky


Lange files na ongeval op A2

Lange files na ongeval op A2
22-09-2015 08:53 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

ABCOUDE - Op de A2 richting Amsterdam gebeurde dinsdagochtend een aanrijding waarbij een vrachtwagen in de berm belandde. Geruime tijd was bij Abcoude de rechterrijstrook afgesloten en dat zorgde ervoor dat het verkeer richting Amsterdam op de A2 flinke vertraging opliep.

Toen de file ruim 12 kilometer was werd toch besloten de vrachtwagen na de ochtendspits te bergen en werd de rechterrijstrook vrij gegeven voor het verkeer. Dit zorgde er echter niet voor dat de file richting onze hoofdstad oploste, sterker nog; om 08.20 uur stond er maar liefst een file van 18 kilometer tussen knooppunt Oudenrijn en Abcoude, meldt de Verkeersinformatiedienst.

Verkeer vanuit het zuiden richting Amsterdam kan dan ook beter op knooppunt Oudenrijn omrijden via Hilversum over de A12, de A27 en de A1.

Rond negen uur stond er nog altijd 16 kilometer langzaam rijdend verkeer op de A2 richting Amsterdam, de file wil maar niet oplossen. Ook na de ochtendspits moet je nog rekening houden met vertraging op de A2 richting Amsterdam doordat de vrachtwagen die in de berm staat bij Abcoude moet worden geborgen.