Transport Online - Grote bedrijfsbrand Eindhoven onder controle [+foto]

Grote bedrijfsbrand Eindhoven onder controle

Grote bedrijfsbrand Eindhoven onder controle [+foto]
21-09-2015 16:43 | Binnenland | auteur Redactie [FE]

EINDHOVEN (ANP) - De brandweer heeft de brand die maandag uitbrak in een bedrijfsgebouw in Eindhoven onder controle. Hoewel de ravage groot is, zijn de gevolgen relatief beperkt gebleven. Bij metingen zijn geen asbestdeeltjes gevonden en niemand raakte gewond.

Op het hoogtepunt sloegen metershoge vlammen uit het dak van het pand, waar onder meer verpakkingsmateriaal en houten pallets lagen opgeslagen. Dikke zwarte rookwolken trokken over Eindhoven en waren vanuit de wijde omgeving te zien.

De brandweer rukte met veel mensen en materieel uit en wist te voorkomen dat het vuur zou overslaan naar andere bedrijven. In het gebouw aan de westkant van de stad zijn meerdere ondernemingen gevestigd.

Voorzorg

Werknemers van andere bedrijven op het industrieterrein moesten zich uit voorzorg uit de voeten maken. ,,Een aantal bedrijven is inmiddels vrijgegeven'', liet een woordvoerster van de politie halverwege de middag weten.

Over de oorzaak van de brand kon ze nog niets zeggen. Lokale media meldden dat op het pand dakdekkers aan het werk waren geweest. Of dat een rol heeft gespeeld, moet nog blijken.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions