Clicky

 Jan de Rijk Logistics opent nieuw kantoor in Londen en neemt Omega Logistics over

Jan de Rijk Logistics opent nieuw kantoor in Londen en neemt Omega Logistics over
21-09-2015 11:17 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

LONDEN(GB) - Jan de Rijk Logistics heeft een nieuw kantoor geopend op Heathrow Airport in Londen. De vestiging heeft 586 vierkante meter magazijn en kantoorruimte alsmede 40 parkeerplaatsen voor vrachtwagens. Dat meldt Air Cargo Week.

Het bedrijf heeft deze vestiging geopend vanwege de toename van ritten naar Heathrow Airport. Jan de Rijk rijdt vooral bederfelijke waar, hight tech en medische apparatuur en automaterialen.

Jan de Rijk is ervan overtuigd dat de nieuwe vestiging een solide basis biedt voor nog meer groei in de toekomst.

Omega Logistics

Per 15 september 2015 neemt Jan de Rijk Logistics het bedrijf Omega Logistics over. Omega Logistics is een gespecialiseerde logistiek dienstverlener die vooral actief is in de farmaceutische en zorg sector. Met deze overname versterkt Jan de Rijk Logistics haar reeds sterke positie in de distributie van hoogwaardige temperatuur gecontroleerde producten.

Na jaren van hard groeien is de overname een belangrijke stap voorwaarts voor het bedrijf, aldus directeur van Omega, Gerard van de Weert. De ondernemende aanpak van Jan de Rijk past bij onze cultuur van het bedrijf. Deze stap gaat helpen om verdere groei te realiseren binnen de zorglogistiek.

Volgens Sebastiaan Scholte, CEO van Jan de Rijk Logistics heeft het bedrijf de laatste jaren grote stappen gemaakt in de ontwikkeling van de zorg logistiek. Omega Logistics heeft een zeer goede reputatie in deze markt. De toevoeging van Omega Logistics aan onze groep zal ons helpen meer focus en groei te realiseren.

Omega Logistics is sinds de oprichting in 2011 uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de zorg sector en heeft een uitstekende positie in de farmaceutische markt weten te bereiken. Omega, gevestigd in Houten, heeft een 20 tal medewerkers, en zet dagelijks meer dan 60 wagens in het landelijke distributie netwerk. Het bedrijf biedt een opslag capaciteit van 2000 temperatuur gecontroleerde palletplaatsen en een gescheiden ruimte voor extra logistieke diensten en crossdock activiteiten.

Jan de Rijk Logistics is een toonaangevende logistiek dienstverlener op het gebied van Internationaal transport, warehousing en distributie, met meer dan 1.000 medewerkers in dienst, Het bedrijf heeft 550 eigen voertuigen en is actief in 13 landen. Jan de Rijk Logistics opereert ook dagelijks 2 treinen tussen Nederland en Italië.

Foto's

  • J.Roeland
    JAN DE RIJK
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions