Clicky


Keurmerk Transport & Logistiek voor Jan Gerrit Monsma Transport uit Tzummarum

Keurmerk Transport & Logistiek voor Jan Gerrit Monsma Transport uit Tzummarum
17-09-2015 17:03 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

TZUMMARUM - Jan Gerrit Monsma heeft het keurmerk Transport & Logistiek behaald voor zijn transportbedrijf.

Transportbedrijf Jan Gerrit Monsma is gespecialiseerd in het vervoeren van droge bulkgoederen, zoals kunststoffen in poeder- of korrelvorm, in silo-oplegger of bulkcontainers. Jan Gerrit is gestart met het keurmerktraject om zijn bedrijf verder te ontwikkelen. Hij denkt hierbij aan het creëren van onderscheid in de markt, professionalisering richting klanten, maar ook een beter inzicht in en het sturen van bedrijfsprocessen.

Het meedenken met de klant, het oplossen van problemen van de klant en het correct uitvoeren van de opdrachten van de klant staan altijd voorop bij dit transportbedrijf. Het respecteren van regelgeving en voorschriften is daarbij een must.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.