Clicky


Renault T 480 High Cab Serie trekker voor Van Aalst Koeltransport

Renault T 480 High Cab Serie trekker voor Van Aalst Koeltransport
15-09-2015 19:34 | Overig | auteur Redactie [FE]

OEFFELT - Van Mourik Tiel B.V. leverde recentelijk een nieuwe Renault T 480 High cab aan van Aalst Koeltransport v.o.f. te Oeffelt.

De nieuwe Renault T trekker zal met name worden ingezet voor de export. "Wij hebben voor de vervanging voor de Renault T serie gekozen op belangrijke eigenschappen: duurzaamheid, betrouwbaarheid en ruimte inclusief comfort voor dubbel bemande ritten. De opgedane ervaring met de eerdere geleverde T series hebben een doorslaggevende rol gespeeld bij deze aanschaf", aldus van Aalst.

De jarenlange ervaring van het enthousiaste team zorgt ervoor dat Van Aalst Koeltransport de producten altijd volgens afspraak en in optimale toestand de vracht bij afnemers kan afleveren. Van Aalst beschikt over een jong wagenpark en daarnaast over een volledig geoutilleerde garage, waarmee niet alleen het eigen wagenpark, maar ook het onderhoud van derden wordt gedaan.

"De reparaties worden met originele onderdelen verzorgd, maar daar waar nodig is, staat van Mourik met een geweldige service en bereikbaarheid altijd voor ons klaar."