Transport Online - Nieuwe Daf FT CF 290 Sleepercab voor Visser Duiven

Nieuwe Daf FT CF 290 Sleepercab voor Visser Duiven

Nieuwe Daf FT CF 290 Sleepercab voor Visser Duiven
15-09-2015 19:07 | Overig | auteur Redactie [FE]

DUIVEN - Maandag is aan Marcel Visser, van Visser in Duiven, deze fraaie DAF FT CF 290 Sleepercab afgeleverd.

Deze DAF is onder meer voorzien van MX 11 290 pk, AS-tronic met fastshift, EcoRoll, Luxury Air chauffeursstoel en Silent-modus.
Hierdoor is het mogelijk goederen te laden en te lossen in gebieden waar 's avonds, 's nachts of in de vroege ochtend geluidsbeperkingen gelden.

De geschiedenis van Visser gaat terug naar 1919. Met paard en wagen werd in Zevenaar en omstreken een boodschappendienst verzorgd tussen de middenstand en de beter gesitueerden. In 1928 werd het paard ingeruild voor een vrachtwagen. Na de Tweede Wereldoorlog werd het wagenpark langzaam uitgebreid. De dienstverlening na de oorlog bestond voornamelijk uit dedicated transport voor vaste opdrachtgevers.

Vanaf 1980 ontstond bij een aantal opdrachtgevers de behoefte om grotere partijgroottes aan te bieden. Door deelladingen voor verschillende opdrachtgevers te combineren werd het dienstenpakket op deze wijze uitgebreid.

In 1990 werd een nieuw crossdocklocatie in Zevenaar geopend. De organisatie groeide en ook deze locatie werd al snel te klein.

In 1999 werd de nieuwbouw in Duiven betrokken met maar liefst 78 docks. Fijnmazige distributie door heel Nederland was inmiddels de corebusiness geworden van de organisatie.

In 2003 was het tijd voor nieuwe look en werd Expeditie Visser b.v. omgedoopt in Visser Duiven b.v. De organisatie is van een familiebedrijf gegroeid naar een professionele zakelijke dienstverlener. Niet alleen de huisstijl is veranderd maar ook binnen zijn de logistieke processen geoptimaliseerd.

In 2005 is de huidige locatie uitgebreid met nog eens 2500 m2 crossdock.

In 2009 is er begonnen met de uitbreiding van het distributiecentrum, pal naast de bestaande locatie. Deze uitbreiding met een totale grondoppervlakte van 22000m2 is in 2010 afgerond.

Foto's

 • Kenkhuis Logistics
  Kenkhuis Logistics
 • Kenkhuis Logistics
  Kenkhuis Logistics
 • J.Roeland
  DAF
 • J.Roeland
  SMOLDERS


NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,651
Diesel1,276

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions