Transport Online - R. Vos Transporten koopt nieuwe DAF Euro 6 Space Cab trekkers

R. Vos Transporten koopt nieuwe DAF Euro 6 Space Cab trekkers

R. Vos Transporten koopt nieuwe DAF Euro 6 Space Cab trekkers
14-09-2015 10:20 | DAF | auteur Redactie [CE]

EINDHOVEN - Elf nieuwe DAF XF en CF trekkers zijn toegevoegd aan de vloot van R. Vos Transporten. Zes hiervan zijn uitgevoerd in de unieke ’Silent-mode’. Dit zorgt voor een geluidsniveau van minder dan 72 dB(A) waarmee certificering als ‘Quiet Truck’ mogelijk is.

“Als je rijdt voor belangrijke opdrachtgevers, dan doe je dat vanzelfsprekend met de beste voertuigen”, zegt Gerbert Vos. "Hiermee zijn we klaar voor de dag van morgen en kunnen wij ons met de twee ondernemingen, R. Vos Transporten en Botrans Bulk volledig richten op het  milieuvriendelijke transport voor onze klanten in de mengvoederindustrie."

Andy van Batenburg, verkoopmanager bij Allers bedrijfswagens, overhandigde de elf Space Cab XF en CF trekkers, uitgevoerd met de krachtige en zuinige 10,8 liter PACCAR MX-11 motor en een AS Tronic versnellingsbak. De DAF XF heeft een imposant front, een karakteristieke grille en een geheel vernieuwd interieur. De CF met de aerodynamische spatschermen, zijskirts en hoekspoilers, zorgt voor een laag brandstofverbruik en draagt samen met het comfort, de veiligheid en het gebruiksgemak voor de chauffeur, bij aan de geweldige uitstraling van de DAF Euro 6 serie.

Met 70 gemotiveerde medewerkers, 50 trekkende eenheden en ruim 60 opleggers wordt er dagelijks door de twee ondernemingen met de meeste zorg de mengvoeders getransporteerd vanaf de fabriek naar het boerenerf. R. Vos Transporten is gespecialiseerd in het transport naar voornamelijk de Benelux en Duitsland, van mengvoeders met 35 voertuigen; enkelassige en 2 en 3-assige opleggers: waaronder lage druk bulkwagens onderverdeeld in elf compartimenten. Ook is R. Vos Transporten actief in (winkel)distributietransport, variabel transport met tautliners, containers en ferry transport.

Botrans Bulk met 15 voertuigen, waaronder hogedruk silokippers voor onder andere alle droge verblaasbare en losgestorte producten, richt zich vooral op het transport van een breed assortiment uit de mengvoederindustrie binnen heel Europa. Dat kwaliteit voorop staat, wordt duidelijk door de ISO 9002 en GMP certificering.

Het onderhoud aan onze vloot wordt door ons zelf met originele DAF onderdelen verzorgd, maar daar waar nodig, staat de dealer direct voor ons klaar”, zegt  Gerbert Vos. “En de exclusieve kosteloze chauffeurstraining van een dag (Het Nieuwe Rijden code 95) door een kwaliteitsverkeersschool, is een geweldige service van de dealer”.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions