Clicky


Jubileum bij Rabelink Logistics: in 25 jaar van chauffeur naar directeur

Jubileum bij Rabelink Logistics: in 25 jaar van chauffeur naar directeur
11-09-2015 10:15 | Transport | auteur Redactie [FE]

WEHL - Een bijzonder jubileum vandaag bij Rabelink Logistics in Wehl. Alwin Schweckhorst is vandaag 25 jaar in dienst en kwam een kwart eeuw geleden binnen als chauffeur. Zijn jubileum viert hij echter als managing director van het  transportbedrijf.

De carrière van Alwin als vrachtwagenchauffeur begon (net als vader Schweckhorst) bij Te Pas Transport in zijn woonplaats Gendringen. Daarna volgde de overstap naar Rabelink, aanvankelijk als internationaal chauffeur. Toen dat vanwege de gezinssituatie niet langer ideaal bleek, ging de huidige directeur eerst nationaal rijden en later in de loods aan de slag.

De kans om loodsbaas te worden, werd vervolgens met beide handen aangegrepen.

 

Rabelink Jubileum

 

Na een grote brand in 1997, die de toenmalige vestiging aan de Vlijtstraat 21 in Doetinchem verwoestte in een voor de firma Rabelink toch al moeilijke periode, deed directeur Henk Rabelink de bedrijfsleiding over aan een viertal medewerkers, onder wie loodsbaas Alwin Schweckhorst.

Uiteindelijk bleef hij over als enig directielid en in die functie mag hij vandaag, 11 september, als jubilaris een bos bloemen in ontvangst nemen en op de foto.