Transport Compleet Venray 2015 afgelast

Transport Compleet Venray 2015 afgelast
11-09-2015 09:30 | Transport Compleet | auteur Redactie [FE]

VENRAY - De vakbeurs Transport Compleet in Venray, die gepland stond van 17 tot en met 19 november 2015, gaat niet door. Dat laat de Evenementenhal weten.

Strikt genomen wordt de beurs niet afgelast, maar uitgesteld tot volgend jaar, al is er er nog geen nieuwe datum bekend. De beursorganisatie geeft als reden voor de afgelasting dat zij meer tijd nodig heeft "om het fundament van het vernieuwde huidige beursconcept, gericht op logistiek, verder te verstevigen".

De beursorganisatie heeft het besluit genomen in overleg met standhouders, brancheverenigingen en logistieke kennispartners.

Tijdens de editie van 2015 wilde Evenementenhal een aangescherpt beursconcept introduceren in Venray. "Traditioneel ligt de focus van Transport Compleet op zware bedrijfswagens en carrosserie. Uit onze gesprekken met stakeholders blijkt dat voor specifiek Venray animo is voor meer focus op transport in combinatie met logistiek. Regio Venlo-Venray – waar de wortels van Transport Compleet Venray liggen – biedt tenslotte veel potentie als logistieke hotspot nummer één in Nederland en portal naar Europa", motiveert commercieel directeur Martine Bramer-Bekmann van Evenementenhal.

Logistieke hotspot Venray

Volgens Bekmann is door de verplaatsing meer tijd om verder in gesprek te gaan met potentiële standhouders, bezoekers en kennispartners.

"Alleen zo komen we tot een inhoudelijk, kwalitatief platform dat ondernemend logistiek Zuid-Nederland én geïnteresseerden uit het Europese achterland samenbrengt. Een concept dat de potentie van regio Venlo-Venray als logistieke hotspot volledig recht doet."

De huidige deelnemers van Transport Compleet Venray 2015 zijn persoonlijk geïnformeerd over de verplaatsing. NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,804
Diesel1,511

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden