Transport Online - Nieuwe DAF FT XF.460 voor Benny Looze Transport

Nieuwe DAF FT XF.460 voor Benny Looze Transport

Nieuwe DAF FT XF.460 voor Benny Looze Transport
10-09-2015 13:21 | DAF | auteur Redactie [FE]

OLDENZAAL - Vandaag, donderdag 10 september, is een nieuwe DAF FT XF.460 Super Space Cab afgeleverd aan Benny Looze Transport uit Oldenzaal. Benny Looze Transport bestaat al zins 1968, destijds vanuit Enschede maar inmiddels al geruime tijd vanuit Oldenzaal. Als echt familiebedrijf met eigen vertrouwde personeelsleden op kantoor als ook op de weg, kunt u bij het Benny Looze -team ook terecht voor distributie, op- en overslag en voorraadbeheer. Kortom, een veelzijdig bedrijf.

Van oudsher zijn hier vooral Volvo’s en Scania’s geleverd. Jarenlang heeft DAF hier nooit een voet tussen de deur gekregen. Echter, ditmaal kon Bakker Bedrijfswagens Benny Looze overtuigen door de nadruk te leggen op ‘’total cost of ownership’’ oftwel TCO.

TCO is een filosofie gebaseerd op het volledig inzichtelijk maken van alle kosten gerelateerd aan de aanschaf en gebruik gedurende de levenscyclus van ingekochte goederen en diensten.

DAF heeft zicht hierin echt onderscheiden. Mede door de inmiddels bewezen 460pk en de doorontwikkelde MX 13 motor, heeft DAF flinke stappen gemaakt.  Ook zag men een toegevoegde waarde in Bakker Bedrijfswagens. Flexibel, service gericht en meedenken met de klant zijn enkele punten waardoor Benny Looze Transport heeft gekozen voor Bakker Berdrijfswagens.

De DAF is onder andere voorzien van ‘’Predictive Cruise Control’’. Predictive Cruise Control (PCC) werkt op basis van GPS- technologie. Er wordt gedetailleerde wegenkaartinformatie gebruikt om te bepalen welke omstandigheden het voertuig binnenkort tegenkomt.

Anticiperend op veranderingen van hellingspercentage, kan PCC de ingestelde cruisecontrolsnelheid overrulen, de schakelstrategie van de AS Tronic-versnellingsbak veranderen en EcoRoll-acties activeren, om brandstof te besparen.

Bij normale transporttoepassingen zal de brandstof- besparing circa 1,5% bedragen. Op heuvelachtige wegen zijn besparingen tot 4% mogelijk.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,320

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions