Clicky


Noorse SR Group en Lubbers Logistics tekenen samenwerkingsovereenkomst

Noorse SR Group en Lubbers Logistics tekenen samenwerkingsovereenkomst
10-09-2015 11:37 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

Het Noorse bedrijf SR Group en Lubbers Logistics BV, beiden specialist in internationale logistiek voor de olie- en gasindustrie, hebben hun samenwerking verstevigd middels de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst.

De beider bedrijven werkten al vele jaren samen maar hebben dit nu ook formeel op papier gezet als een extra zekerheid naar bestaande en nieuwe kilanten toe.

Kjetil Njærheim van SR Group zegt: "De samenwerking met Lubbers heeft onze reikwijdte van diensten vergroot en stelde SR Groep in staat om een ​​nog grotere flexibiliteit in ons Europese logistieke concept te versterken. Maar belangrijker nog, onze samenwerking is een van de meest kosteneffciënte logistieke oplossingen op de markt en resulteert in een directe toegevoegde waarde voor onze klanten."

Steffan Christensen, sales director Nordic van Lubbers Logistics vult aan: "Wij zijn verheugd met deze formele samenwerkingsovereenkomst met SR Groep, gezien de nauwe relatie die we hebben opgebouwd in de afgelopen jaren, was het de logische volgende stap voor ons."

Het partnerschap komt op een spannend moment nu Lubbers Logistics net haar geografische dekking heeft uitgebreid met de opening van een nieuwe vestiging in Turkije en een verdubbeling van de omvang van de vestiging in Aberdeen.

Maar ook SR Group timmert goed aan de weg op de Noorse markt en breidt haar marktaandeel steeds verder uit. Recentelijk deden zij een overname in Bergen en verhuisde de het bedrijf naar een betere locatie voor hun one-stop-shop logistieke diensten.