Transport Online - Lean and Green Award voor E. van Wijk Logistics

Lean and Green Award voor E. van Wijk Logistics

Lean and Green Award voor E. van Wijk Logistics
10-09-2015 11:29 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

GIESSEN - Logistiek dienstverlener E. van Wijk uit Giessen heeft een Lean and Green Award toegekend gekregen. De vervoerder krijgt de award voor zijn doelstellingen in het terugdringen van de CO2-uitstoot. Het Plan van Aanpak is erop gericht om binnen vijf jaar tijd twintig procent CO2-reductie te realiseren.

Aan de toekenning ging een traject met onder meer audits vooraf. Daarin toonde E. van Wijk aan wat het de afgelopen drie jaar heeft gerealiseerd, hoe het wagenpark eruit zag en wat de plannen daartoe zijn voor de komende twee jaar.

E. van Wijk werkt al langer met een jong wagenpark. De komende tijd zal verder geïnvesteerd worden in wagens met een moderne, Euro6-motor. Daarnaast traint E. van Wijk zijn chauffeurs in het nieuwe rijden en streeft het naar een efficiënte planning door bijvoorbeeld goederenstromen te combineren.

De Lean and Green-aanpak past niet alleen in het maatschappelijk verantwoord ondernemen van E. van Wijk. De vervoerder kan hiermee ook voldoen aan de wensen van klanten die op hun beurt streven naar een verdere terugdringing van de CO2-uitstoot.

E. van Wijk Logistics krijgt de Lean and Green Award uitgereikt op 20 oktober tijdens een speciale bijeenkomst op de BedrijfsautoRAI.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,324

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions