Red Dot Award voor Linde elektrische trekker

Red Dot Award voor Linde elektrische trekker
10-09-2015 09:15 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ALMERE - De Linde P60-80/W08 trekker is in het Duitse Essen onderscheiden met de internationaal vermaarde “Red Dot Design Award”. Het oordeel van de jury was duidelijk: "Deze trekker maakt zich verdienstelijk door zijn dynamische vorm en voortreffelijke ergonomische eigenschappen. Hierdoor stelt hij de norm in zijn voertuigklasse."

Voor Linde Material Handling (MH) vormt het design van trucks een integraal onderdeel van het merk. Via de vorm en het design van de trucks kan Linde MH op een zichtbare en tastbare manier de fundamenten van het merk presenteren, zoals krachtige prestaties, de ergonomie van de chauffeur, veiligheid, degelijkheid en betrouwbaarheid.

Compacte, krachtige trekker

Het Linde P60-80/W08 trekkerassortiment is een buitengewone ambassadeur voor de Linde productportefeuille. Het assortiment speelt in op de vraag naar compacte, maar krachtige trekkers, die een steeds belangrijkere rol spelen in de moderne logistiek. Uiteraard is dit indrukwekkende nieuwe trekkerassortiment gebaseerd op de bekende pijlers van Linde: prestaties, gebruiksgemak en robuustheid.

Wendbaarheid van een scooter

Met een geavanceerde, robuuste chassisconstructie als basis, combineert de P60-80/W08 de essentiële duurzaamheid van een magazijnproduct met de esthetiek en wendbaarheid van een scooter. De optimale beenruimte en de lage, gemarkeerde antisliptreden stellen de gebruiker in staat om de trekker aan beide kanten veilig en moeiteloos te beklimmen en te verlaten. Een gebogen voorprofiel maakt een kleine draaicirkel mogelijk en optimaliseert de beenruimte. Daarnaast verbetert een langere wielbasis de rijstabiliteit en het comfort.

De voortreffelijke indeling van de bestuurderscabine heeft ergonomische voorzieningen die afzonderlijk instelbaar zijn. Met zijn dynamische, uiterst functionele ontwerp, uitstekende ergonomische eigenschappen en beproefde, geavanceerde technologie en krachtige prestaties past de P60-P80/W08 perfect binnen het nieuwste Linde productassortiment en vormt hij de nieuwe maatstaf in zijn klasse.

Red Dot

De "Red Dot Design Award" is een internationaal vermaarde designwedstrijd die wordt georganiseerd door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen. De prijs wordt toegekend aan productdesign van uitzonderlijke kwaliteit.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden