Clicky


SATO en Datalogic bundelen krachten in EMEA

SATO en Datalogic bundelen krachten in EMEA
09-09-2015 09:36 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HEIDELBERG - SATO, een van de grootste fabrikanten van barcode printers in de wereld, en Datalogic, wereldleider in automatische data capture en industriele automatisering, hebben een EMEA overeenkomst getekend om scan en print oplossingen aan te bieden voor de detailhandel, transport & logistiek, productie en healthcare.

Een fabrikant van scanners, mobile computers, sensors en laser marking systems, Datalogic biedt innovatie oplossingen aan voor een breed scala aan toepassingen. Zo worden de producten gebruikt in meer dan een derde van de supermarkten in de wereld, in POS (point of sale), luchthavens en scheepvaart.

"SATO en Datalogic ontwikkelen allebei innovatieve oplossingen die het gebruiksgemak van producten en de efficiency van werknemers naar een hoger niveau tillen. De producten vullen elkaar aan en we hebben gemeenschappelijke klanten in vergelijkbare markten", zegt Tetsushi Kondo, Managing Director van SATO Europe.

"Met dit in gedachte, vinden we dat het samenwerken met Datalogic ons zou helpen om beter in te kunnen spelen op de behoefte van de klant."

“We zijn zeer verheugd om samen te werken met SATO, een leider in label oplossingen met een sterke aanwezigheid in markten waarin wij willen groeien”, zegt Giulio Berzuini, Vice President en General Manager van Datalogic. “Deze strategische overeenkomst zal ons de mogelijkheid bieden om complete oplossingen aan onze klanten te bieden en in hun behoeften te voorzien over verschillende toepassingen”.