Transport Online - Spaanse prijsvechter Vueling naar Eindhoven Airport

Spaanse prijsvechter Vueling naar Eindhoven Airport

Spaanse prijsvechter Vueling naar Eindhoven Airport
08-09-2015 18:19 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

EINDHOVEN (ANP) - Eindhoven Airport verwelkomt eind april volgend jaar een nieuwe luchtvaartmaatschappij. De Spaanse prijsvechter Vueling komt 's zomer vier en 's winters drie keer per week op een neer vliegen vanuit Barcelona.

Nieuw is die bestemming niet voor Eindhoven, want Transavia biedt al dagelijks een vlucht aan naar de Catalaanse metropool, die geliefd is bij Nederlandse toeristen. Wel zijn straks veel nieuwe bestemmingen op het Iberisch schiereiland te bereiken met een overstap in Barcelona, stelde het luchthavenbedrijf dinsdag.

Eindhoven Airport verwacht de relatie met Vueling de komende jaren verder uit te breiden. Daardoor kan ook het aantal rechtstreeks bereikbare steden toenemen. De Spaanse prijsvechter behoort tot hetzelfde luchtvaartconcern als British Airways en Iberia.

De Brabantse luchthaven zag onlangs de eerste verre bestemmingen aan zich voorbij gaan. Arke schrapte plannen om Eindhoven te gaan gebruiken als uitvalsbasis voor vluchten naar Curaçao en Aruba. Het kabinet vindt dat het regionale vliegveld onvoldoende is toegerust voor de noodzakelijke controles om drugssmokkel tegen te gaan.Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,617
Diesel1,294

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions