Transport Online - Ook voor Sous Fresh is de DAF XF Euro 6 koploper in kwaliteit

Ook voor Sous Fresh is de DAF XF Euro 6 koploper in kwaliteit

Ook voor Sous Fresh is de DAF XF Euro 6 koploper in kwaliteit
07-09-2015 16:43 | DAF | auteur Redactie [FE]

EINDHOVEN - “De kwaliteit van de producten van Sous Fresh vraagt om transport dat gezien mag worden. De nieuwe DAF XF Super Space Cab trekker zorgt dat die uitstraling van onze koeltrailers extra versterkt worden”, zegt Remco de Boer, Directeur van Sous Fresh. De vloot van Sous Fresh omvat nu vijf trekkers, alle van het merk DAF.

Arjan Kelder, Verkoop Manager bij Allers Bedrijfswagens, overhandigde onlangs de vijfde DAF XF 440 FT Super Space Cab met de unieke ‘Silent-mode’, waardoor ’s avonds, ’s nachts of in de vroege ochtend de producten gelost kunnen worden in gebieden waar geluidsbeperkingen gelden. Doordat het geluidsniveau minder wordt dan 72 dB(A), is certificering als ‘QuietTRUCK’ mogelijk.

De DAF XF 440 FT Super Space Cab Euro 6 is uitgerust met de krachtige 10,8 liter PACCAR MX-11 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak en MX-motorrem. De prominente en stijlvolle grille met de fraaie koplampen geven de XF een extra elegante uitstraling. De spoilers en fenders reduceren het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot met zo’n 10 procent en de nieuwe dakspoiler bespaart ruim 25 kilogram aan gewicht. De vaste chauffeur op de XF heeft een werkruimte van 12,6 m3 en een stahoogte van 2,25 meter. Doordat de cabinevloer op een hoogte van slechts 1,48 meter is garandeert het een gemakkelijke instap voor de chauffeur.

Sous Fresh, met recht de ’rechterhand’ van de professionele kok. Altijd vers, importeren zelf de producten uit de hele wereld en is uniek in marktsegmentatie (Horeca, Ziekenhuizen en Kantines), dat is waar Sous Fresh met 45 gemotiveerde medewerkers dagelijks met dagverse groente en fruit, betrouwbare levering en altijd op tijd, voor staat, in Nederland en Duitsland.

Maar Sous Fresh is meer. Zij zijn ook de culinaire sparringpartner van professionele koks, en komen steeds met verrassend nieuwe soorten, smaken, concepten en toepassingen. Als er binnen het zeer uitgebreide ‘standaard pakket’ aan groente en fruit gevraagd wordt naar een bijzonder vers producten dat niet in het ‘standaard pakket’ aanwezig is, beschikt Sous Fresh over op de ‘Stad & Land Service’. Stad en land wordt afgezocht om die ene speciale groente of exclusieve fruitsoort te vinden, net zo lang tot de klant er over kan beschikken.

Ook in het samenstellen van maatwerkpallets is Sous Fresh gespecialiseerd, waardoor de klant een grote variëteit aan producten in kleine hoeveelheden kan bestellen. Sous Fresh en Allers Bedrijfswagens zorgen samen voor optimale kwaliteit.

"Het onderhoud aan onze vloot wordt door ons zelf met originele DAF onderdelen verzorgd, maar daar waar nodig, staat de dealer met een geweldige service direct voor ons klaar”, zegt Remco de Boer.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,651
Diesel1,300

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions