Clicky


Gordon gewond na aanrijding in Griekenland

Gordon gewond na aanrijding in Griekenland
06-09-2015 17:57 | Showbizz | auteur Redactie [FE]

MYKONOS (ANP) - Zanger Gordon is bij een ongeluk op het Griekse eiland Mykonos gewond geraakt. De zanger liep van een restaurant terug naar zijn hotel toen hij van achter werd aangereden door een auto. Hij liep een gebroken sleutelbeen, gebroken ribben en een gebroken schouderblad op.

De artiest laat weten dat hij erg geschrokken is en veel pijn heeft. "Maar ik leef! Het had veel slechter kunnen aflopen."

Gordon werd in de nacht van donderdag op vrijdag aangereden toen hij terug naar zijn hotel op het Griekse eiland Mykonos liep. "Wat een heerlijke vakantie moest worden na een intensief half jaar van keihard werken, eindigde voor mij in een nachtmerrie", schrijft hij op Facebook.

De 47-jarige zanger en presentator liep meerdere botbreuken op. Hij herinnert zich niets van het ongeluk zelf. "Het enige wat ik nog weet, is dat ik wakker werd op een traumakamer en voor ik het wist, lag ik in een ambulancevliegtuig naar Athene. Ik ben het hele stuk kwijt van na de klap."

Gordon bedankt iedereen voor de steun en hoopt dat de artsen hem snel toestemming geven om naar Nederland te vliegen. Hij kan gelukkig alweer grapjes maken over het ongeval. "Van achter aangereden worden vind ik op een Grieks eiland nooit zo erg, maar niet op deze manier!"