Clicky


Nieuwe DAF CF 400 FAN voor Sijperda Verhuur

Nieuwe DAF CF 400 FAN voor Sijperda Verhuur
06-09-2015 09:23 | DAF | auteur Redactie [FE]

BOLSWARD - Sijperda Verhuur had al ervaring opgedaan met een eerder geleverde DAF en was tevreden over het product en de service van de dealer. Hierdoor was de keuze voor opnieuw een DAF snel gemaakt.

De uitvoering is een DAF CF 400 FAN met meesturende achteras welke zorg draagt voor een maximaal laadvermogen en een minimale draaicirkel, ruime dag cabine en onder andere voorzien van een automatisch schakelende AS Tronic versnellingsbak en van de “state of the art” PACCAR MX-11 motor welke uitzonderlijk presteert met een minimaal brandstofverbruik. Met recht een allrounder!

Opbouw van de Fassi autolaadkraan en laadbak

De opbouw van de Fassi autolaadkraan werd verzorgd door ESA Service Centrum te Marum, en de laadbak is opgebouwd door Carrosserie bouwer Stam in Obdam, welke hebben gezorgd voor een super net geheel met uitzonderlijk veel opbergruimte en diverse transport mogelijkheden.

Wagenpark Sijperda

Het wagenpark van Sijperda bestaat inmiddels uit een 16 tal vrachtwagencombinaties waarvan zes met autolaadkraan. De bedrijfskleuren en ook zeker de altijd strakke staat van onderhoud zorgen voor een prachtige en nette uitstraling.

“Het wagenpark is een verlengstuk van ons bedrijf", aldus Atse de Boer.

"Samen met onze chauffeurs proberen we hiermee dagelijks een visitekaartje af te geven”.

Door de platte organisatie van Sijperda en de daardoor korte communicatielijnen zijn de klanten snel en adequaat voorzien van de gehuurde materialen, deze worden dan met eigen auto’s zo snel mogelijk bezorgd door geheel Noord Nederland.