Clicky


 


Twee nieuwe DAF CF voor Riwal Hoogwerkers

Twee nieuwe DAF CF voor Riwal Hoogwerkers
03-09-2015 09:20 | DAF | auteur Redactie [FE]

EINDHOVEN - Twee nieuwe DAF CF 460 FTG Euro 6 Space Cab trekkers maken de vloot van 25 DAF éénheden bij Riwal Hoogwerkers compleet. De twee nieuwe DAF CF trekkers werden door Hans Wijnmaalen, Account Manager Sales bij Truckland Zuid-Holland, overhandigd aan Wesley Moeliker, inkoper/wagenparkbeheerder bij Riwal. De DAF trekkers worden ingezet en gestationeerd in Dordrecht en Diemen. Riwal Hoogwerkers is vooral werkzaam in de bouwsector, de industrie, scheepswerven, offshore en Distributie Centra en heeft wereldwijd meer dan 13.000 hoogwerkers, vorkheftrucks en verreikers.

De twee DAF CF 460 FTG Euro 6 Space Cab trekkers zijn uitgerust met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, AS Tronic versnellingsbak, MX motorrem, verstelbare dakspoiler, fenders, sterke bumper van gegalvaniseerd staal en koplampen van onbreekbaar Lexan. Het lichte en sterke chassis betekent voor Riwal Hoogwerkers meer laadvermogen voor het hoogste rendement.

“De chauffeurs hadden een belangrijk aandeel bij de aanschaf”, zegt Wesley. Voor de chauffeur is de cabine met de Luxury Air stoel de ideale werkplek, met veel comfort, veiligheid en bedieningsgemak, met standkachel en ruime opbergvakken en koellade.

Riwal Hoogwerkers is specialist op hoogte gebied. Daarin onderscheid Riwal zich en daaraan werkt Riwal, elke dag in 17 verschillende landen met meer dan 1000 gemotiveerde medewerkers. Als specialist denkt Riwal mee met haar klanten en creëert unieke en innovatieve oplossingen. Zoals onder andere het zeer specifieke verzoek van de KLM, waar continu 85 hoogwerkers in gebruik zijn, om een 28 meter telescoophoogwerker zo aan te passen, dat het aan de door de KLM gestelde eisen betreffende de emissie en motorgeluid voldoet. Door onder andere het vervangen van de dieselmotor door een elektromotor wist Riwal (met behoud van de TUV keuringseisen) aan deze vraag te voldoen.

Zo is Riwal dagelijks, in samenwerking met haar klanten, in overleg om te komen tot de beste oplossing, in hoogte, in geluid en in lengte. Riwal Hoogwerkers is vooral werkzaam in de bouw, de industrie, bij scheepswerven, offshore en bij DC.

Met de aanschaf van de nieuwe DAF Euro 6 trekkers voldoet Riwal aan de milieueisen en kunnen de hoogwerkers probleemloos op Maasvlakte 2 worden ingezet.

In elk land waar Riwal is gevestigd heeft het eigen service monteurs. In Nederland zijn er voor het groot onderhoud 40 (service) monteurs werkzaam, verdeelt over de vestigingen Dordrecht, Amsterdam, Groningen, Almelo en Eindhoven, waardoor er een nog  intensievere samenwerking en service aan de klanten in de regio kan worden geleverd. 

Er is een uitstekende samenwerking tussen Riwal Hoogwerkers en Truckland Zuid-Holland: “Wij zijn specialist in hoogwerkers en onze DAF dealer is de specialist in trucks”, zegt Wesley Moeliker.

“Het onderhoud aan onze wagens doen wij zelf, maar áls er eens iets is, dan staat de dealer direct voor ons klaar. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de service en samenwerking. En ook de exclusieve kosteloze chauffeurstraining van een dag (Het Nieuwe Rijden code 95) door een kwaliteitsverkeersschool, is zo’n geweldige service van de dealer”.

Foto's

  • Bek en Verburg BV
  • Oortwijn - Nabek
    Oortwijn - Nabek
  • Oortwijn - Nabek
    Oortwijn - Nabek
  • Oortwijn - Nabek
    Oortwijn - Nabek

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,263
Diesel2,092

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats