Transport Online - Verdachte koffermoord aangehouden in Aken

Verdachte koffermoord aangehouden in Aken

Verdachte koffermoord aangehouden in Aken
02-09-2015 16:33 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

MAASTRICHT / AKEN - In samenwerking met de Duitse politie heeft het rechercheteam een 53-jarig man uit Aken aangehouden in het onderzoek naar de aangetroffen vrouw in de koffer. Daarnaast is er duidelijkheid over de identiteit van het slachtoffer, het betreft de echtgenote van de verdachte.

Naar aanleiding van onderzoek door een rechercheteams in Nederland en Duitsland kon in de nacht van dinsdag op woensdag de verdachte worden aangehouden. Eerder dinsdagavond deed de politie nog een oproep via het landelijke televisieprogramma Opsporing Verzocht en toonde beelden van kledingstukken en sieraden van de vrouw.

Verklaringen van getuigen en camerabeelden van de dumping van de koffer in de Maas op dinsdagavond rond 23.00 uur leidde het rechercheteam naar Duitsland. De politie in Aken formeerde een eigen onderzoeksteam, dat sinds afgelopen zondag in nauwe samenwerking met de Nederlandse collega’s met de zaak aan de slag ging. Intensief recherchewerk naar een woning in de Duitse stad Aken, waar Duitse agenten dinsdagavond een doorzoeking hielden. De bewoner werd later in de nacht aangehouden in Zuid-Duitsland. Hij zal de komende dagen worden gehoord over deze zaak.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,637
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions