Clicky


Nieuwe DAF XF 440 FT voor PAX Dedicated Transport

Nieuwe DAF XF 440 FT voor PAX Dedicated Transport
02-09-2015 16:32 | DAF | auteur Redactie [FE]

LEEUWARDEN - PAX Dedicated Transport heeft haar wagenpark uitgebreid met een nieuwe DAF. Het betreft de 440 pk sterke DAF XF 440 FT welke volledig naar wens is opgebouwd. De trekker is deze week afgeleverd door ESA Trucks uit Marum.

Onder andere op basis van het brandstofverbruik, comfort en de prijs-kwaliteitverhouding werd door PAX Dedicated Transport gekozen voor de nieuwe DAF. Ook speelden eerdere positieve ervaringen binnen de PAX Groep mee. Zo nam eerder dit jaar NABEK Wegtransporten al een fluisterstille DAF CF in gebruik en werden een DAF XF 510 FTT, DAF XF 460 FTS en DAF XF 460 FAN aan het wagenpark van PAX Bouw- en Industrieservice toegevoegd.

PAX Dedicated Transport legt zich volledig toe op klantspecifiek transport in Nederland en België. Haar klanten hebben geen omkijken naar transport. Dit wordt namelijk volledig verzorgd, desgewenst in de eigen huisstijl en met klantspecifiek materieel. De klanten van PAX Dedicated Transport opereren voornamelijk in de agrisector en de B2B markt van constructie, installatie, bouw en techniek.