Transport Online - Blokker haalt nieuwe directeur bij HEMA

Blokker haalt nieuwe directeur bij HEMA

Blokker haalt nieuwe directeur bij HEMA
01-09-2015 10:51 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM (ANP) - Commercieel directeur Rob Heesen stapt over van HEMA naar branchegenoot Blokker. Hij volgt daar per 1 oktober Jack Peters op als algemeen directeur. Dat maakte moederbedrijf Blokker Holding, dat ook eigenaar is van ketens als Marskramer, Xenos, Big Bazar en Bart Smit, dinsdag bekend.

Peters stapte maandag per direct op, na zes jaar aan het roer van de huishoudwinkelketen te hebben gestaan. Aanleiding voor zijn vertrek was een verschil van inzicht met de concerndirectie van Blokker Holding, die sinds juni geleid wordt door Theo de Kool. Zijn opvolger Heesen brengt volgens Blokker ruime ervaring in de detailhandel mee. Hij werkte eerder voor Etos en Super de Boer.

Blokker probeert met een ingrijpende vernieuwing van de winkelformule en het assortiment een einde te maken aan jaren van omzetverlies. Ook in het personeelsbestand wordt flink gesneden. Begin dit jaar werd bekendgemaakt dat 390 van de 7200 werknemers hun baan verliezen. Van die reorganisatie verwacht het bedrijf op zijn vroegst vanaf 2017 de vruchten te kunnen plukken.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,640
Diesel1,269

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions