Clicky


Dodelijk ongeval op N348

Dodelijk ongeval op N348 [+video]
31-08-2015 11:17 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

ZUTPHEN - Maandagochtend is een 49-jarige automobilist uit Eefde om het leven gekomen bij een botsing met een vrachtwagen op de N348 in Brummen.

De vrachtwagenchauffeur, een 24-jarige man uit Rijen, reed rond 07.45 uur over de N348 richting Zutphen. Uit tegenovergestelde richting naderde de automobilist uit Eefde. De automobilist kwam door onbekende oorzaak op de verkeerde rijbaan terecht. De vrachtwagenchauffeur stuurde nog naar rechts in een poging de man te ontwijken, maar dit mocht niet meer baten.

De auto kwam frontaal in botsing met de vrachtwagen. De automobilist liep hierbij zeer ernstig letsel op en zat bekneld in de auto. Een traumahelikopter kwam ter plaatse zodat een traumateam eerste hulp kon verlenen en de brandweer hielp om de man uit de auto te bevrijden. Ondanks alle inspanningen van de hulpdiensten overleed de 49-jarige man ter plekke aan zijn verwondingen.

De vrachtwagen, gevuld met levensmiddelen, kwam door de aanrijding in de berm terecht. De chauffeur uit Rijen raakte niet gewond, meldt de politie.

De Verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.