Dode na ongeval met vrachtwagen op A59

Dode na ongeval met vrachtwagen op A59 [+foto]
31-08-2015 09:10 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

OOSTERHOUT - Een 54-jarige man uit Roosendaal is maandagmorgen dodelijk verongelukt bij een aanrijding op de A59 bij Oosterhout.

Rond 8 uur ontstond er op de A59 in de richting van knooppunt Hooipolder ter hoogte van Oosterhout een file. Door onbekende oorzaak kon de bestuurder van een vrachtwagen niet op tijd remmen en botste tegen een personenauto die voor hem reed. Beide botsten weer tegen een vrachtwagen daarvoor, meldt de politie.

De bestuurder in de personenauto raakt bekneld en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De vrachtwagenchauffeur, een 29 jarige man uit Den Ham die gewond was geraakt en in het ziekenhuis is behandeld, is aangehouden en wordt verdacht van betrokkenheid bij een aanrijding met dodelijke afloop.

Als standaardprocedure onderging hij een blaastest waaruit bleek dat hij geen alcohol had genuttigd. De rijbaan is langere tijd afgesloten geweest voor het politieonderzoek en het bergen van de voertuigen. De chauffeur is in de loop van de dag weer in vrijheid gesteld.

©Foto: SQ VisionNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden