Transport Online - TrailerPartners Heerenveen volgende week open

TrailerPartners Heerenveen volgende week open

TrailerPartners Heerenveen volgende week open
28-08-2015 11:19 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HEERENVEEN - TrailerPartners Heerenveen opent 1 september aanstaande haar deuren aan de Pluto 6 te Heerenveen. Deze TrailerPartners vestiging van Wierda Bedrijfswagens biedt ruimte voor een nóg betere dienstverlening aan bestaande en nieuwe klanten.

TrailerPartners is een trailer onderhoudsbedrijf in de ruimste zin van het woord.  Van de jaarlijkse keuringen tot het onderhoud van de laadkraan en bijvoorbeeld schadeherstel. TrailerPartners telt vestigingen in het hele land waaronder Joure, Drachten en straks dus ook in Heerenveen.

Het openen van een nieuwe vestiging is een reactie op de vraag vanuit de markt en een logische zet aldus Arie Meerveld, verantwoordelijk voor de werkplaats.

“Wij merken dat een groot deel van onze klanten behoefte heeft aan een goede trailerwerkplaats bij hen in de buurt. Vooruit lopend op de feiten vind ik het ook leuk om mede te delen dat nog deze maand de bouw van het nieuwe pand van Wierda Bedrijfswagens van start gaat. En dat nog geen 400 meter hier vandaan!”, vertelt Meerveld enthousiast.

Een nieuwe vestiging maar vertrouwde kennis want Wierda Bedrijfswagens bestaat al bijna 85 jaar. Hiermee is Wierda niet alleen een bekende naam in de regio maar na de oprichting van Wierda Voertuig Techniek en Wierda Hybrid Technologies geniet de firma nationale en internationale aandacht. Wierda Bedrijfswagens heeft vestigingen in Joure, Drachten en vanaf volgende week met TrailerPartners in Heerenveen.

 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions