Clicky

 
Transport Online - CWS Nederland sluit contract met schadeherstelnetwerk MAX-Repair

CWS Nederland sluit contract met schadeherstelnetwerk MAX-Repair

CWS Nederland sluit contract met schadeherstelnetwerk MAX-Repair
28-08-2015 09:36 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HEERLEN - Afgelopen mei heeft CWS het definitieve contract ondertekend met het internationale schadeherstelnetwerk MAX-Repair, voor het volledig afhandelen en beheren van al haar bestel- en truckschadeherstel voor het wagenpark in de Benelux. De ontzorging rondom schadeherstel, de aanwezige infrastructuur en de centrale aanpak van MAX-Repair waren bepalend voor het  tot stand komen van de overeenkomst. Op 1 juni 2015 is deze samenwerking ingegaan.

CWS was voor incidentele schades van trucks en bestelwagens al klant bij MAX-Repair Zaandam. Vanwege het goede contact met Rob Wilhelm en Teun de Vos van MAX-Repair Zaandam, werd de interesse gewekt om te kijken naar een landelijke afspraak met MAX-Repair. Gerard Smelik heeft vervolgens namens MAX-Repair de condities verder uitgewerkt en besproken met CWS. Dit resulteerde in de onlangs getekende landelijk overeenkomst  tussen CWS Nederland en MAX-Repair.

“Wij zijn internationaal georiënteerd en ambitieus”, aldus een enthousiaste Leon van der Wilt, projectleader operations bij CWS Nederland B.V.  

“Met ons Benelux  netwerk van 15 depots leveren we overal in Nederland en België snel onze dienstverlening en de juiste materialen op de juiste plaats.  De fit met het landelijke Benelux netwerk van  MAX-Repair met 40 vestigingen was dan ook snel gelegd. Tevens heeft  MAX-Repair bij ons indruk gemaakt met de aanwezige kennis en kunde rondom schadeherstel, richttechniek en het carrosserie vakmanschap voor bestelauto’s, trucks, trailers en zwaar materieel. Dit alles via één adres, fabrikant-onafhankelijk en projectleiderschap maakt de samenwerking met MAX-Repair uniek."

CWS Nederland B.V te ’s-Hertogenbosch is een van de meest toonaangevende service partners als het gaat om textieldiensten (hoofdkantoor) en sanitaire hygiëne. In totaal werken er circa 350 mensen, verdeeld over heel het land bij afdeling service, kantoor, sales of wasserij.

CWS Nederland B.V. is onderdeel van CWS-boco International GmbH dat is gevestigd in Duisburg en in 15 Europese landen is vertegenwoordigd met de merken CWS (sanitaire hygiëne) en/of boco (bedrijfskleding). Samen met nog vier andere divisies maakt CWS-boco International GmbH deel uit van het Duitse Franz Haniel & Cie gevestigd te Duisburg.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden