Clicky


A73 bij Roertunnel dicht om dode in auto

A73 bij Roertunnel dicht om dode in auto [+foto]
27-08-2015 13:51 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

ROERMOND - De politie is op de A73 ter hoogte van Roermond bezig met een onderzoek waar donderdagmiddag een dode man op de vluchtstrook is aangetroffen.

Ambulancebroeders die rond 13.00 uur over de A73 ter hoogte van de Roertunnel reden, zagen op de vluchtstrook een auto staan waarbij een man op het asfalt lag. Zij stopten om hulp te verlenen, waarna enkele mannen in de auto stapten en er vandoor gingen. De man die op de vluchtstrook lag, bleek te zijn overleden, meldt de politie.

Burgernet

Via Burgernet is donderdagmiddag een oproep gedaan omtrent een personenauto van het merk Jaquar. Deze auto wordt in verband gebracht met de dode man op de vluchtstrook. Het politieonderzoek richt zich onder meer op het vaststellen van de doodsoorzaak van de man en van diens identiteit. Ook wordt er gekeken of er een mogelijk verband bestaat met een schietincident dat in het Belgische Opgladdbeek heeft plaatsgevonden.

A73 afgesloten

In verband met het onderzoek is de A73 ter hoogte van de Roertunnel bij Roermond voor alle verkeer in noordelijke rijrichitng afgesloten. De politie adviseert mensen om rekening te houden met vertraging en de aangegeven omleidingsroutes te volgen.