Clicky


Vrouw komt om het leven bij ernstig ongeval op Duitse A6

Vrouw komt om het leven bij ernstig ongeval op Duitse A6 [+foto's]
26-08-2015 13:35 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

NÜRNBERG(D) - Woensdagochtend net voor acht uur vond er een ernstig ongeval plaats op de Duitse A6. Bij het ongeval waren drie vrachtwagens en drie personenwagens betrokken. Bij het ongeval kwam een 57-jarige vrouw om het leven nadat zij tussen twee vrachtwagens ingeklemd kwam te zitten.

De vrouw reed over de A6 in de richting van Heilbronn. Ter hoogte van het knooppunt Nünrberg-Ost minderde zij als gevolg van wegwerkzaamheden vaart.

Door nog onbekende oorzaak reed een 46-jarige vrachtwagenchauffeur in volle vaart tegen de auto van de vrouw. De auto van de vrouw werd vervolgens tussen twee voor haar rijdende vrachtwagens geduwd. De vrouw kwam bekneld te zitten en overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

Ook twee andere auto's raakten betrokken bij het ongeval. Een van de chauffeurs van de voorste vrachtwagens en de bestuurders van de andere twee auto's raakten lichtgewond en moesten worden behandeld in het ziekenhuis.

De 46-jarige chauffeur die het ongeval veroorzaakte raakte in shock evenals zijn 34-jarige bijrijder. Zij zijn beiden met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Voor foto's van het ongeval klikt u hier!