Transport Online - Vermiste Robby Faasen nog steeds niet terecht [+flyer]

 


Vermiste Robby Faasen nog steeds niet terecht [flyer]

Vermiste Robby Faasen nog steeds niet terecht [+flyer]
14-02-2013 12:20 | Overig | auteur de redactie
DAMWOUDE/LEKKERKERK - De inmiddels een week vermiste vrachtwagenchauffeur Robby Faasen is nog steeds niet terecht. De politie is wel druk bezig om binnengekomen tips na te trekken.

De 56-jarige Robby Faasen wordt sinds woensdag 6 februari vermist. Op 3 februari is hij vetrokken richting Duitsland. Het laatste contact heeft op woensdagavond plaatsgevonden. Volgens zijn dochter was hij van Hamburg op weg naar Schweringen om daar te laden echter is hij daar nooit aangekomen. Ongeveer ter hoogte van Anderten-Heemsen, tien minuten van Schweringen, is er voor het laatst signaal van zijn boordcomputer geweest.Robby rijdt in een blauwe DAF met het kenteken BX-NF-12. Het containerchassis dat achter de vrachtwagen is gekoppeld heeft het kenteken OJ-93-TH.

De politie tast momenteel nog in het duister wat er met Robby Faasen is gebeurd. Zowel het natrekken van de gegevens van de boordcomputer als de mobiele telefoon hebben geen bruikbare informatie opgeleverd. "Wij gaan op dit moment niet uit van een overval maar van een 'gewone' vermissing", zegt een woordvoerder donderdag tegen Transport Online.

©foto vrachtwagen: Wim Verspaandonk van www.transportfotos.nl

Robby is samen met C. Faasen eigenaar van het transportbedrijf R. Faasen Transport gevestigd in Lekkerkerk.

Robby Faasen lijdt aan diabetes en zijn mediactie is inmiddels op.

Iedereen die informatie heeft over de vermissing van Robby Faasen wordt verzocht contact op te nemen met de politie, Eenheid Den Haag. Dit kan via telefoonnummer 0800-6070. Of neemt u contact op met de redactie: tijdens kantooruren 0511 420425 en buiten kantoortijd via redactie@transport-online.nl wij zorgen ervoor dat uw reactie bij de juiste mensen(politie en/of familie) terechtkomt.

Auteur: E. van der Wal-de Vries

Hieronder kunt u een flyer downloaden. Wij willen u vragen deze thuis af te drukken en op zoveel mogelijk plaatsen in Duitsland te verspreiden. Uiteraard wel eerst even toestemming daarvoor vragen.

Bijlage:Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,604
Diesel1,337

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden