Clicky


KLG Europe rug- en broeksponsor Roda JC Kerkrade

KLG Europe rug- en broeksponsor Roda JC Kerkrade
21-08-2015 20:17 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

KERKRADE - Roda JC Kerkrade en KLG Europe hebben een overeenkomst gesloten voor shirtsponsoring. Onder de naam ‘KLG’ zal het bedrijf dit seizoen een prominente plaats innemen op de achterkant van het Roda JC Kerkrade shirt. Zodoende zijn zij, na trouwe partner Medisana, de tweede rugsponsor van de club. De naam KLG zal zichtbaar zijn onder het rugnummer. Daarnaast is KLG Europe tevens broeksponsor van Roda JC. De contractduur betreft in eerste instantie een periode van één seizoen.

Nick Janssen, commercieel manager Roda JC Business: "We zijn zeer verheugd dat we een internationale speler op de logistieke markt aan ons hebben weten te binden. KLG Europe kan via het platform Roda JC Kerkrade haar naamsbekendheid en merkbekendheid op een effectieve manier vergroten. Het realiseren van deze doelstellingen wil Roda JC graag ondersteunen."

Kees Kuijken, directie KLG: "Roda JC heeft zich teruggevochten naar de eredivisie. Dat getuigt van karakter. Net als Roda JC wil KLG Europe scoren, verder groeien en nieuw talent aantrekken. We zijn er dan ook van overtuigd dat de samenwerking met Roda JC leidt tot prachtige nieuwe kansen. Wij herkennen in Roda JC zaken die we ook bij ons bedrijf zien als belangrijke waardes zoals loyaliteit en teamwork."

Het Nederlandse familiebedrijf KLG Europe is opgericht in 1918 en biedt wereldwijd logistieke diensten en services aan. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen realiseerde de groep in 2014 met ruim 750 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers een omzet van 135 miljoen euro.

KLG Europe is gespecialiseerd in groupage diensten over geheel Europa, waarbij ze marktleider zijn naar Frankrijk en een groot deel van Oost Europa. Daarnaast verzorgt ze zeevracht, intermodaal vervoer en warehousing. KLG Europe biedt derhalve een complete dienstverlening voor uw gehele supply chain met passie voor logistiek.

Vanaf de wedstrijd tegen De Graafschap op zaterdag 22 augustus siert KLG Europe de tweede positie aan de achterzijde van het shirt én pronken zij tevens op de broek van Roda JC Kerkrade.