Transport Online - Vier nieuwe DAF FT XF voor Interovo Egg Group

Vier nieuwe DAF FT XF voor Interovo Egg Group

Vier nieuwe DAF FT XF voor Interovo Egg Group
19-08-2015 13:42 | DAF | auteur Redactie [FE]

OCHTEN - Bakker Bedrijfswagens heeft recentelijk vier nieuwe DAF FT XF.440 SSC afgeleverd aan Interovo Egg Group uit Ochten. De DAF’s zijn opgebouwd bij Bakker Bedrijfswagens in Apeldoorn en zijn allen voorzien van een silent pakket.

Interovo Egg Group is de overkoepelende organisatie van verschillende ondernemingen die gespecialiseerd zijn in eieren en eiproducten, met vestigingen in diverse Europese landen. Kwaliteit, innovatie en flexibiliteit zijn de speerpunten van de werkwijze van Interovo Egg Group. Het creëren van meerwaarde voor eieren en eiproducten is voor hen hierbij het belangrijkste uitgangspunt.

Dankzij eigen pluimveebedrijven in Nederland, Oostenrijk, Spanje en Duitsland, beschikt Interovo Egg Group over een gegarandeerde aanvoer van eieren. De aanvoer vanuit deze pluimveebedrijven biedt hen de mogelijkheid tot volledige beheersbaarheid en waarborging van de kwaliteit van de eieren.

In de pakstations van Interovo worden eieren gesorteerd op gewicht en grootte, waarna deze eieren hun weg vinden naar zowel de binnenlandse als de buitenlandse markt. Binnen Interovo Egg Group vinden er voortdurend ontwikkelingen plaats die de kwaliteit van het ei verhogen. Daarnaast werken zij voor u aan een grote diversiteit van eieren.

Interovo Egg Group staat onder meer bekend om haar merkeieren, zoals het Maïsscharrelei en het Maïs Vrije Uitloop ei, bestemd voor zowel binnenlandse retail als export.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,677
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions